åh så skönt

.
Om kvinnor istället för stringtrosor hade på sig kalsonger och bytte ut pushup/spets/random ej bekväma BHn mot en ful sport-topp då hade vi styrt världen istället för männen. Vilken komfortskillnad det är. Amazing!
.
Visste ni förresten att jag under min livstid hunnit bajsa ungefär 998 kilo. Om 11 dagar firar jag ett ton! Räkna ut hur mycket Du bajsat här: BajsKalkulatoren
.

Äntligen helg

.
Jag behövde verkligen lite helg. Det hände ingenting den här veckan i skolan. Bara slit och släp med c-uppsatsen. Jag kommer framåt men ändå ingenstans. Ett steg fram och ett steg bak hela tiden.
.
Köpte ju Super Mario Wii i veckan. Spelet är Awesome! Vi åt massor av sushi igår och spelade till typ 3. Galet kul.
I födelsedagspresent:
En till kontroll så man kan spela 3. Jag vet att dom är dyra... men Alla kanske kan skramla ihop... mamma?!
.
Nu ska jag gå en sväng på stan och köpa en present till min lilla lilla bror som fyller 21 på måndag. Sen ska jag posta den för det blygsamma portot 100 kr.

Loyal Royal

.
Jag är trött (Caroline rasar) på alla grupper på facebook som säger något i stil med "Ge alla Viktorias bröllopspengar till pensionärerna" eller "Renovera inte storkyrkan för mina skattepengar".
.
Det är klart att skattebetalarna ska betala för hennes bröllop, och det är mer än helt självklart att skattebetalarna betalar för renoveringen av kulturarvet (om kyrkan inte renoverats utan förfallit hade det kommit FB-grupper om det istället). Och nu får Ockelbo 3 miljoner av kommunens öronmärkta pengar för regionens utveckling (eller nåt sånt) för att smycka byn på bröllopsdagen, göra reklam samt hålla en gatufest och locka turister till "prinsens hemort", och genast skrivs det hundratals kommentarer om hur fel det är på DN.
.
Kul för Viktoria att hon äntligen lyckas få gifta sig. Kul och bra att Storkyrkan får en renovering. Va roligt för Ockelbo att det händer något som kanske kan få byn att utvecklas, kanske få behålla både skola och affär och fortsätta vara en levande liten ort mitt ute i ingenstans.
.
Pengarna som går till bröllopet kommer att ge massor tillbaka till Sverige. Dom pengarna lägger vi på pensionärer, hemlösa, skickar till Haiti... och ger till prinsessan Madeleine så hon får köpa märkesväskor.
.

Wiiiii!

.
Jag har det!! Äntligen har jag det. Jag är lycklig.
.
.
.
Ansvarsfullt att spendera pengar på tv-spel när man är fattig. Mycket vuxet och moget.
Men det här spelet är värt lite svält.
.

För mycket tid över

Igår kom jag hem från kårens café väldigt trött och bakis. Hade planerat för att se en film. Vad händer? Jo jag har inget internet. Katastrof. Vad skulle jag då göra för att undvika att plugga i tre timmar? Ibland måste man vara påhittig.
.
Jag rensade min hårddisk. Jag raderade över 20 000 dokument varav några riktigt stora spel, sorterade alla mina kort in i namngivna mappar med datum och säkerhetskopierade rubbet till min externa hårddiskt. Resultatet blev en nu endast halvfull dator och min livstid i fotografier sparade för framtiden. Jag är minst sagt nöjd.

f*ck yeah!

.
Jag klarade statistiktentan. Jag är så himla stolt över det. Jag har aldrig varit så nöjd med min egen prestation. Jag har imponerat på mig själv.
.
Idag duger jag, jag är riktigt bra. Till och med i mina egna ögon.
.
.


så jävla smal

Denna måndag finns det ca 2 % mindre Caroline än förra måndagen.
Yeah!

En riktig stjärna

.
Jättemånga har lagt upp det här på sina bloggar, eller har det som facebookstatus:
Googla ditt namn plus är inom situationstecken, alltså t ex "Caroline är" och kopiera de fem första meningarna som innehåller just "Caroline är".
.
Det här är jag:
"Caroline är en riktig stjärna"
"Caroline är för evigt prostituerad" (!!!!?)
"Caroline är en förträfflig danska"
"Caroline är vår nya flashprogrammerare"
"Caroline är överallt"
.
Jag tänker välja det första alternativet där, eftersom det kom först måste det också vara rätt.
.
Provade såklart Tim också, men eftersom Trafik i Mälardalen har förkortningen TiM så är stackarn bara ett tåg hela tiden:
.
"Trafik i Mälardalen (TiM) är ett samarbete mellan de olika trafikbolagen i Mälardalen"
"Vi på TiM är alltid tacksamma för de synpunkter vi får"
"Musicalen Tim är en nyskriven svensk musical i en akt, den har spelats i tre olika uppsättningar för 10.000 trollhättebor"
"Säg till Tom att gamle Tim är död!"
"Tim är barnens egen hjälte"
.
Han får vara det sistnämnda för mig i alla fall.
.

Huvva!

Nutrilett sen i söndags, fan va smal jag ska bli. Vi får väl se hur det går. Det var jobbigt första dagen men nu har jag vant mig. Sockersuger försvann dag 3. Även om jag inte blir smal som en supermodell så är jag i alla fall inte så sockerberoende som jag trodde.
.
Statistiktenta i morron (ja jag vet att det är ett jävla tjat), och det här känns inte helt bra. Jag har precis beslutat mig för att Nu är jag klar. Det som inte gått in i huvudet nu kommer jag inte att lära mig. Jag bara skrattar åt tråkiga saker just nu och det brukar vara ett tecken på att det är dags att gå hem.
.
Tänk på mig i morgon mellan 9 och 16. Jag behöver just Ditt stöd och Dina goda och positiva tankar. Om du känner Jesus, be honom att finnas där för mig. Jag vill bara klara den här tentan och aldrig mer behöva tänka på detta.
.

Utifall att, jag vill ändå gardera mig här!
.

ETT ROP PÅ HJÄLP
.

Hur länge skall du glömma mig, Herre?
Hur länge skall du dölja ditt ansikte?
Hur länge skall tankarna mala,
mitt hjärta ängslas dag efter dag?
Hur länge skall min fiende triumfera?

.

Se på mig, svara mig, Herre, min Gud!
Ge ny glans åt mina ögon,
låt mig inte somna in i döden,
låt inte min fiende säga att han besegrat mig,
mina ovänner jubla över mitt fall.

.

Jag litar på din godhet,
mitt hjärta skall jubla över din hjälp.
Jag vill sjunga till Herrens ära,
ty han är god mot mig.

.

Amen

Tut tut rent statistiskt

.
Det var en gång en tjej som satt ensam i en datasal i skolan. Tjejen förstod att hon inte förstod det som stod i den gröna boken med naturmotiv på. Hon hällde därför upp en kopp kaffe, lutade sig tillbaka och såg ljuset i tunneln.
.
Ljuset kommer att visa sig vara ett tåg, tåget krockar på fredag.
.

"Kjell, hur många klarar den här tentan varje år, jag menar rent statistisk?" - Lollo
"Jo, hm ett flertal" - Kjell

.

gnäll!

.
Facebook träffar rätt:
.
Fiskarna 7 januari
.
It looks like you are ready for a break, Pisces. Even regarding work, you would like it if you had a chance to focus on an assignment by yourself, or otherwise spend time on your own. It certainly is possible that your desire to get away from it all and think things through may even push you isolate yourself or quit. Before you make a decision, make sure that you are not trying to escape confronting a situation you'd rather not deal with. Meditation or an extended weekend retreat may be all that you need.
.
Svacka nu. Opepp och depp. Vill helst sätta mig och gunga lite i duschen och vänta in nästa år.
.

Only the sky is the limit...

.
...och inte ens så är det längre.
.
Världen ligger öppen. Jag kan åka var jag vill och göra typ vad jag vill. Det man säger om att "du kan bli vad du vill när du blir stor" är i princip sant för mig och för er också små bortskämda svenskar. Vi har det rätt hyffsat bra skulle jag säga. Ändå hatar jag det. Jag vill inte kunna göra vad jag vill. Jag får magknip. Ge mig en stad och tvinga mig att bo där. Jag vill inte välja. Jag är trött på att välja. Välja högstadium, välja gymnasium, välja politik, välja högskola, välja stad, välja program, välja inriktning, välja ännu mer kurser, välja vidareutbildning.... HERREGUD. Och nu ska jag välja land. Jag orkar inte. Mitt huvud sprängs och min mage går sönder. Inför diktatur i mitt liv. Jag vill gå på en val-semester.
.
Jag har bara bra alternativ. Men alla innebär att jag måste välja bort någon och/eller något. Jag vill ha kakan och äta den samtidigt, detta samtidigt som jag vill ha ännu fler kakor. Jag är ett västvärldens kakmonster.
.