Endast tornet fattas

Så har de så fått varandra.
Prinsessan och den blivande Prinsen.
Och så levde dom lyckliga i alla sina dagar.

Jag gillar vårt kungahus, jag älskar det. Försvarbart är det ju dock inte. Jag kan inte försvara att en demokrati ska ha ett kungahus. Det är förlegat och ja, odemokratiskt. Om kungahus inte fanns och någon nisse kom och ville införa systemet skulle jag skratta och tänka dåre. Den familj vi idag har sittandes med kungakrona har suttit där i 200 år, give or take!? Deras förfäder har inte alltid varit helt snälla mot oss undersåtar. Men med tiden har de blåblodiga tappat sin makt tills idag då de näst intill inte har någon. Inflytande ja, men direkt makt nej. De vi en gång var rädda för ska kanske nu istället frukta sitt folk? Vi skulle ju faktiskt kunna avskaffa dem. De sitter kvar med sin krona som en rest av vad Sverige en gång var. En rest av odemokrati som kanske visar på hur demokratiskt Sverige blivit?!

Men jag vill ha dem. Jag vill att de ska vara fina på Nobelmiddagen. Jag vill att de ska representera Sverige. Jag vill ha vår fina H K H Kronprinsessan Victoria. Klok och duktig är hon och ett jättebra ansikte utåt för Sverige (hela diskussionen om hur hon föddes till rollen som kronprinsessa och att socialen borde hämtat henne kan vi ta en annan gång)!! Länge leve Konungen. Jag vill behålla drömmen. Den dröm som Daniel blåst extra liv i. En dag blir jag också en prinsessa.

Så fel men ändå så rätt.

Rojalist?
Javisst!

zickzack

Jag önskar att jag hade en symaskin. Då hade jag sytt just nu så det stod härliga till!! En kvinna i min mogna ålder (snart 22... omg) borde ha en symaskin och ett rejält broderikitt. Vad ska det bli för fru av mig egentligen?! Jag kan inte ens sticka ordentligt. Min barn kommer frysa ihjäl det hör ni ju...


En timme till melodifestivalen!!




 


benpetare

Plugg pluggeliplugg pluggelipluggplugg. 19 dagar till tenta, världens största bör tilläggas. Jag borde börja bli stressad över det faktum att jag är lite körd... men jag har så mycket att plugga att jag inte hinner det. Så det va ju skönt.
Och nuär det alldeles för sent för att vara vaken. Men jag måste släpa mig genom hela lägenheten (fyra meter kanske) för att komma till sängen. Det känns just nu som ett för stort projekt. Jag ska ju ändå gå upp rätt snart.


Tänker på John*

Jag vill bara sova. Sova sova sova. Jag beräknar att ungefär en vecka non stop skulle vara lagom, med en paus efter tre dagar för en halvtimmes lunchpaus kanske. Jag är trött. Pluggar ben, tar på ben, tänker på ben, drömmer om ben. Jag skulle behöva en benfri stund. Det är så sjukt mycket jag behöver hinna den här veckan. Jag gjorde ett schema igår med alla grejer jag behöver plugga... tiden räcker inte ens med mer än heltid över hela helgen. Kul... amazing. Och då ligger jag inte ens efter på nåt sätt. Det är INTE rättvist!!

Den 14 mars går jag och lägger mig. Fan va skönt det ska bli.


* Blund alltså

<3

Alla dagar är alla hjärtans dag när Tim är hemma med mig på Gotland. Nu är det snö också. Snö i sagostaden och allt är om möjligt ännu bättre. Det går helt okej i skolan också. Trevlig helg på er!

Hur ser Din väg till skolan/jobbet ut?





I win!

Dåre mi...


Jag gick ju med i kören förra veckan. Eller det har jag kanske inte nämt? Aja jag gjorde det i alla fall. Den här veckan tog jag det ett steg längre och ska vara med i en musikal. Premiär i slutet på maj... då jag Caroline kommer att stå på en scen inför folk och sjunga.

Keywords: Caroline, Scen, Sjunga


Herregud...


Jag är jävla cool ibland !

Åh hej va det går

Oj va jag tränar. Det springs och äts morötter så det står härliga till! Bikinisäsong 20... 12 HERE I COME! Varför går det såååå långsamt? Tycker jag tränar som värsta värdseliten men likt förbaskat hör jag fortfarande hemma i böckerna om Barbapappa.

Gillar gymmet men jag måste ändå få citera
Sandra:
"En till grej som tillkommer träningen, vilken jag inte heller riktig klarar av, är damernas omklädningsrum. Bara för att det är ett omklädningsrum behöver man väl inte vända ut och in på sina vitala delar och torka muffen som om man aldrig haft tillgång till handduk förut?"

Nej... vad är det för fel på folk, och då särskilt tanter för att peka ut en grupp?! Och hur mycket kan man behöva torka sig även om det är första gången det sker? Idag stretchade en tant i omklädningsrummet. Ni vet när man står framåtlutad med händern i golvet. Detta skedde spritt srångande naket... noggrant och länge. Ordentlig stretch! Hur mycket tycker människor att det är okej att man ser? Kalla mig pryd, men jag vill inte att folk ska titta rakt in i min tarm.

Grattis

Min lilla lilla bror fyller 20 idag! HERREGUD Fattar ni hur gammal Jag är då om min lillebror är över 20.
Tiden går fort när man har roligt.
Tiden går tydligen fort när man pluggar ben och bara vill kräkas i lådan med småbovid också. Bäääh.

Va för övrigt på fest igår. Men hade så ont i huvet att större delen av kvällen gick åt till att koncentrera mig på att inte ramla omkull. Jag sov hemma i min säng innan tolv. Kul tjej!