pajj

Datorn är sönder... igen.

Det här kanske inte är det mognaste att skriva men; Bajskorv !

Den är fin på sitt sätt, blinkar ju orange när det ringer...

Medeltidsveckan är slut. Lugnet har lagt sig. Haft en jätteskön dag med en massa film med Elinor och Linnea. I morron börjar allvaret igen efter fem dagar utan plugg (jag har helt enkelt ignorerat min studiestress) och ska eventuellt gå ner till biblioteket.
Den 25e börjar den "riktiga" skolan igen och det ska bli så himla skönt att äntligen få komma tillbaka till hgo. Det här har varit den längsta sommaren någonsin. Men vi får väl se hur skönt jag tycker att det är när första tentan närmar sig... men just nu längtar jag som fan.
Ja och idag la jag upp en budget för höstterminen (fruktansvärt mycket vuxenpoäng). En kyrkråtta är rik om man jämför med mig. Men nu är alla pengar uppdelade och klarar jag bara budgeten som den ser ut på pappret så kommer det att gå hur bra som helst. Men någon ny mobil kommer det inte att bli under överskådlig tid, för köra med lånetelefonen. Är fortfarande så jävla arg på idioten som stal min... betalar den sista räkningen på en telefon jag inte längre har den här månaden.


De andra 51 skiter jag i

Medeltidsveckan.
Så himla bra, så jävla bra, så fruktansvärt bra!
Efter en kväll på Kapitelhusgården, lite tornespel, en kväll på Clematis med Patrask, en kväll med Trix eller visor med Loke är man lycklig!
Jag är helt varm i hjärtat. Jag älskar alla som är här och festar dansandes till säckpipa på borden. Inget dansgolv i världen kan jämföras med det på Clematis.

Det här är fan det roligaste jag har haft.