Arkeologimiddag och bartömning

Middagen blev jättelyckad. Årets hitills soligaste och varmaste dag. Kul underhållning och massa trevligt folk. Bartömningen var också bra. Köpte Staropramen för dryga tiokronan och det spelades skitbra musik.

Idag har det varit 29 graders varmt och större delen av dagen har spenderats ute i gräset. Skönt skönt!!

Favorit i repris

En av de bästa tjuvlyssningarna ever!

www.tjuvlyssnat.se

Öppningsdag på nytt IKEA-varuhus i Ryssland

Ingvar Kamprad står vid en av utgångskassorna och hjälper kunder att packa varor. En mamma och en liten pojke står i kassakön och pratar (på ryska).
Mamman: Ser du den gamla mannen som står där och packar ner kundernas varor?
Pojken: Ja?!
Mamman: Om du inte är duktig i skolan och sköter dina läxor så kommer du också sluta som den där mannen...med ett dåligt betalt jobb!



Sommarlov

Fatta! På måndag är sista dagen i skolan innan sommarlovet. EN HEL VECKA ledigt innan skolan drar igång igen den 8 juni. Fan va nice. Jag ska åka på värsta semestern för alla mina pengar. Bara slappa, sola, dricka drinkar och leva livet! En hel vecka av att ha det bra. Sen är det inte långt kvar till nästa semester i juni 2010!

På Lördag ska jag "jobba". Äta gratis mat och guida höstens nya studenter runt högskolan. Lagom jobbigt. Jag tänker mig att dom är små och rädda. Antagligen är dom äldre än mig allihopa och kommer skratta och peka när jag blir nervös för att jag säkerligen kommer få en grupp som inte kan svenska.

Lördagkväll har GotArk medeltidssittning på kapitelhusgården. Förra året kom det 40 pers. Vi trodde att det skulle bli något färre i år men gick ut med en rejäl reklamkampanj. Det anmälde sig över 80 pers innan vi lyckades samordna alla personers anmälningslistor och satte stopp... så 82 personer på 65 platser. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Be till Gud att det inte regnar.

Sen är det bartömning. Jag tömmer. Det är lugnt, det här fixar jag.

Och på måndag kväll, då är det "seminarium" tillsammans med alla lärare på osteologen. Medtag egen öl och grillbart. Tror att det kommer bli intressant. Det blir ingen tenta på det sen iaf, det känns skönt.

Nånstans här emellan ska jag skriva en rapport på 4,5 kilo ben... söndag kanske då. Så får det bli.


(väntar spännt på brev från norrland också. springer till brevlådan varje dag när brevbäraren kommer...;P )

Man vet aldrig när det blir roligt nästa gång

Upprörd som sate har jag varit hela dagen. Jävla kristna galningar har jag tänkt. Ägnat typ två timmar av det senaste dynget till att läsa igenom en kristdemokrats blogg. Skrattat och nästa gråtit och blivit fruktansvärt arg. Sen lugnade jag ner mig, tänkte efter, googlade lite... och den är fejk. Sidan va inte sann. Nu såhär i efterhand saknar jag Inger Johansson som jag faktiskt hade lust att mörda litegrann. Men nu när hon dog såhär helt plötsligt vill jag ha henne tillbaka. Vad ska jag vara pissed på nu då? Det va kul så länge det varade.

Inger Johansson



(Ja jag vet att Gotland kanske va efter med att upptäcka denna blogg. Men jag gjorde det iaf igår).


Rösträtt

Nu har jag fått mitt röstkort. Stressen kom som magont och fan också... jag önskar att jag var lika säker som till riksdagsvalet. Nu känns allt väldigt förvirrad. Debatten på svt igår hjälpte mig inte heller. Jag tror jag vet vad det blir men lite mer tvärsäkert skulle va skönt. Jag ska ta och mosa mig själv med propaganda ikväll.

Absolut Gotland kom och gick. Helgen gick för fort. Men fan va bra det va. IGEN IGEN!! Eller nej... pallar inte mer. Det kanske är lagom att vila i ett år, sen kör vi igen. Sjöslaget i höst, jag kommer vara den första att boka båten till båten. Och alla ni som inte kom på AG, kommer ni inte nästa år får ni spö. Jag + Min overall = Sant

Hemtentan delades ut i fredags. Den fick tyvärr ligga hemma och vänta (fruktansvärt olikt mig) medan jag njöt av gott vin i petflaska. Men nu är jag på g med den ordentligt iaf. Blir lite nervös på mig själv när det känns lugnt. Men 2 av 6 frågor är klara och det är 6 dygn kvar... borde ju faktiskt gå vägen!

 
  




Kunskap är aldrig tungt att bära

Årets lögn!


Lånetyp                                                                    Belopp, kr

Lån efter 30 juni 2001 (annuitetslån)                97 252

Totalt                                                                         97 252



  ?


helg på fast mark

Mitt i avslutningen av ett superbra seminarium anordnat av fantastiska GotArk i fredags drog jag till Västerås. Flygturen var katastrofal, till och med flygvärdinnorna såg rädda ut under landning. Men efter att nästan ha krashat och dött hämtade min fantastiska och älskade pojkvän mig och en skitarg katt i sin nya fina bil. Köpte mat på max, pratade med min fina efterlängtade familj och sen somnade vi helt slut alldeles för sent. Upp klockan sju och åt frukost med Lina och Malin, hade saknat dem båda otroligt mycket. Önskar att jag kunde packat ner dom och tagit hit dom till Visby. Sen va det konfirmation i Tortuna. Efter mycket prat om gud, falsksång till en orgel som en atagligen hög kantor spelade på och några tårar från min faster så va kusinen accepterad in i guds familj. Efteråt blev det massa mat, tårta, bullar och kaffe hemma hos kussen och tävling i att vifta på näsan. Vi rullade därifrån helt fullproppade med godsaker och då tyckte Tims farmor att vi skulle komma dit på besök. Så lite mer tårta, bullar, kaffe, chips och annat mättande blev det. Trevligt men med en uns av kräklust i bakgrunden. Sen va det film med familjen innan jag drog iväg för att provköra Tims bil. Den gick bra och är fortfarande hel. Sent som fan somnade vi. Hann ut till pappas båt på söndagen, käkade lunch med mor men sen packade jag in mig själv, mamma och katten i bilen och åkte tillbaka mot bromma. Missade flyget... ZZzzz.... pga en trafikolycka, betalade massa pengar, fick vänta jättelänge utan att ens se en kändis och min mobil dog så jag hade inte ens lite musik. Katten skrek och jag va allmänt depp. Men nu är jag hemma.

Bra helg.
Kommer göra om den 12 juni men utan konfirmation men med student.

Det blir aldrig lättare att säga hej då till Tim. Det känns alltid lika tungt och hemskt. Och ännu mer skit känns det när man inser att det inte ens går att se slutet på avståndet. Det är så långt kvar tills det blir vår tur att leva lyckliga i alla våra dagar.... tillsammans, på samma plats! Men Vi, Oss, Han och Jag, Tim och Carro... det är så det ska vara! Han är min prins. Min älskade.


Dags för någon form av föda sen väntar sängen.

inne

Jag kom in på sommarkursen.
Nu blir det gräva av!
Alla ben; Here I come!
=)



Sommarlov


jag orkar inte

Nu får det fan va nog.
Ska jag äta sand? Papper? Bark?
Jag ger upp. Det spelar ju ingen roll vad man gör.

Artikel i DN


Sen lästa jag det här i Johannas blogg.
Det var ändå så pass kul att dagen blev något räddad! ;)