B-uppsats

Nu har jag äntligen bestämt ämne till min B-uppsats och fixat litteraturlista och allt. Skönt att ha det klart. Kvar under överskådlig framtid är:
- Hemtenta i Teori och metod 19 mars
- Packa alla mina saker
- Västerås 5 mars
- Flytta 7 mars
- Lillebrors födelsedag 1 februari (*host... i know)
- Mammas födelsedag
- Pappas födelsedag
- B-uppsatsen hela april
- Få sommarjobb
- Söka sommarkurs
Sen är det säkert en massa jobbiga eller kostsamma saker till. Som att köpa micro till exempel.

I sommar är jag i Visby, troligen i alla fall. Ska jobba när jag väl fått ett jobb och gå någon sommarkurs i någonting. Det kan ju hända att det händer något kul här, eventuellt kanske någon orkar komma och hälsa på. Fattar inte varför alla har väntat nästan ett år med att komma hit, duger inte Visby varken höst, viner eller vår?

Sitter på biblioteket och en 40+ amerikan sitter två bord bort mitt emot mig. Han drog precis igång en krigsfilm som han helt oberörd nu tittar på med ljud. Märker man inte när hela biblioteket bara sitter och tittar på en? Jag skämms för hans skull.
Nu kom det en bibliotikarie och sa till. Jag som svensk kan inte göra sånt själv, skriver en "insändare" om det till min blogg istället.

Tack och hej

Alltid måndag..

..varje vecka, om och om igen. Den här veckan har vi Jörn, som man har längtat!
Om två timmar ska jag skriva kontrakt på min nya lägenhet. Flyttar om mindre än två veckor, veckan innan tentan. Har stökigt redan nu innan jag har flyttat med lådor och skit. Men det blir nog bra det här.
Längtar efter Västerås, åker dit den 5 mars för att hämta hit lite möbler till min tomma nya etta.

Nu ska jag föna håret och sen cykla i vinden, motvinden såklart för så är det jämt.

PöZz


_______________

Just nu sitter Alex Schulman hos Malou i Efter tio och pratar om mailen de skickade ut i andra kända personers namn... bla bla alla känner till det där. Asså... jag småskrattar ju lite när de läser upp mailen, för det är rätt roliga mail Men samtidigt blir jag irriterad när Alex inte alls verkar tycka att det ens är liiiite fel att utge sig för att vara någon man inte är. Schulmännen är roliga men nu börjar jag bli trött på dom. Det finns massa saker som skulle vara roliga men man gör dem inte.
Samtidigt är intervjun rätt rolig för att Malou är fruktansvärt arg men för professionell för att ställa sig upp och skrika och kasta saker på honom. Kasta kasta kasta !!!

Nej fan, nu är det slut, hon fick inget utbrott.

________________

Måste lägga till en sak till; Gud va jag ogillar alla töntiga modebloggar!!

I like to move it move it

Jag ska flytta! Precis tackat ja till 29,6 kvm osedd lägenhet precis utanför söderport! 3 Mars är den min! Kom och hälsa på, jag har inga möbler men vi kan ha picknick på golvet! Helårskontrakt, förstahand!
Mejerigatan 9:104

Idag är en bra dag!


Måndag again

Det blev precis som jag trodde. Jag orkade inte lägga in korten från kameran till datorn så det blir inget pepparkakshus än på ett tag.
Har gjort ingenting speciellt i helgen och det har varit fruktansvärt skönt. Lite trevligt folk, lite vin, lite kaffe, lite film och lite gym. Hade inte ens råd att fönstershoppa, usch va tråkigt skitfattig man är.
Har sökt tre lägenheter jag Verkligen vill ha. Så ni kan hålla tummarna, be till den gud ni känner passar er (detta "något" tror ju många svenskar på), för jag vill verkligen ha en av de här.

Tidning, frukost, nyhetsmorgon nu.

Här är han


image7


Mannen i huset.
I morron kommer det kanske (om jag pallar) kort på den FIN FINA pepperkakskyrkan som vi gjorde som jag tjatat om. Det är det vackraste. Näst efter Charlie då.

Nu är det natt, för länge sen!! Jag måste bli bättre på sovagrejen, för många powernaps på sistone.

Ännu en helg

har passerat. Långhelg den här gången men jag har ändå varit rätt ovärd.
Lördagen ägnades åt storshopping på ÖB, ICA och Systembolaget. Köpte mig massa rengöringsgrejer, en skurmopp bland annat. Bra bra! Åt god mat och sedan var det Hattfest (alla som känner mig vet att jag ser förjävlig ut i huvudbonad) det var kul. Var en sväng till kåren också, rätt dött men trevligt. Söndagen spenderades liggandes i sängen fram till ett, då gjorde jag lite lunch, åt i sängen, kollade på bandyfinalen och har ingen direkt kommentar till den och sedan gick jag upp. Storstädade, jag är så jävla grym. Dammat alla hörn högt som lågt, dammsugit och skurat golvet med min nya mopp som jag hade sönder efter tre sekunder. Jag som trodde att den billigaste på ÖB var kvalite. Skurade iaf golven med en katt hängandes runt skaftet. Sen rensade jag avloppen i badrummet så nu slipper jag ta ett bad i hela rummet varje gång jag duschar. Nu luktar det äppelblomm hemma hos mig, så mycket äppelblomm att det gör ont i näsan. Njuter av den smärtan.

I morron är det Göran Burenhult the man som har föreläsningen. Ska bli kul att återse honom,
Jag klarade förresten tentan precis, 25 av 44 fick underkänt. Kul och lätt tenta alltså. När jag fick tillbaka tentan undrade Jörn (läraren) om jag hade förstått frågorna. Jag kunde inte ljuga så Nej inte direkt. Men jag klarade det!!

Usch

Nu har jag varit sjuk i några dagar. Det lixom kryper i kroppen, vill göra en massa saker. Men vad jag än gör så dör kroppen och tycker det är jättejobbigt. Hämtade tidningen - sov två timmar. Fast det är rätt skönt också att inte göra någonting alls. Nu mår jag bättre i alla fall, ikväll har vi bara varit hemma och tagit det lugnt men i morron då är det fest!! Fest och shopping på ÖB, yay!!

Grattis Lillebror 19 år idag!! <3