Festfestfest

Hemtentan är avklarad. Lämnade in den 11.45 och nu tänker jag inte ägna den en tanke!
9 dagar x 8 till13 timmar = Sjukt

För jag har bara festen kvar festen kvar festen kvar!!!
Sen är det nästa i morron!

Livet är underbart!

3½ dag kvar till deadline


När min kompis, person X, va liten hade hon En liten fisk kvar i sitt akvarium. När X kom hem efter att ha varit borta över en helg berättade mamman att fisken oväntat hade dött. Egentligen blev fisken dödad då den spolades ner i toaletten, kanske för att mamman va trött på att ta hand om fisken och skålen.
När min kompis, person Y, var liten hade hon en katt. En dag fick katten flytta till landet där den fick springa fritt på ängarna och jaga möss, sa mamman. Jag betvivlar detta.
När jag var lite, Caroline, hade jag en helt galen chinchilla som hette Pelle. En morron när jag vaknade hade Pelle rymt. Han hade pillat upp burlåset, tagit sig ut ur köket och rymt genom altandörre. En riktig McGyver.

Jag vet inte varför jag skriver detta, kanske för att bearbeta förlusten av Pelle. Och kanske för att jag alltid betvivlat att Pella var McGyver och att historian istället är lika sann som den om Jultomten och Tandfen.

Jag har egentligen 8 frågor hemtenta att tänka på. Ska fortsätta med det.

Och mamma och pappa, om Pelle nu inte var en utbrytarmästare, så vill jag inte veta. Det räcker att påskharen inte kom efter att jag flyttat hemifrån.

Pluggelipluggplugg

6 hela dagar på mig att göra klart mina 8 tentafrågor. Jag har tre mer eller mindre helt klara frågor och är snart klar med en fjärde. Jag är hyffsat duktig men lite lat på mornarna kanske. Igår gick jag och la mig 23.30 och lyssnade innan jag somnade på alla andra som hade en jättefest i mitt hus. Grät lite och somnade sen. Ikväll är det plugg tills jag somnar eller dör. Nästa fredag är det fest!! Jag och Louise har bestämt oss för att bli pinsamt fulla vilket inte borde kräva så mycket alkohol heller.


Detta roar oss idag;

http://www.youtube.com/watch?v=OxqLtdGRNVo


Ovanlig dag faktiskt

Vad är det för dag?
Är det en vanlig dag?
NEJ det är ingen vanlig dag
fööör det är min FÖDELSEDAG!
Hurra Hurra HURRA!

21 !

Snö och sol och alltihopa! Bra dag även om hemtentan delades ut och födelsedagen spenderades på biblioteket.
Tack alla och särskilt tack Lisen för den fina presenten ; )

Nu ska jag sova tidigt och snart gå upp för att skriva ännu mer på tentan.
Jag SKA ha VG! Annars får det va!

Survivor

Jodå, jag överlevde skogen. Vi satt där ute i några timmar, gott med fika och lagom läskigt! Om vi såg något? Nja jag vet inte?! Kanske...

Igår var det melodifestivalen och jag hade lite födelsedagskalas samtidigt, supernajs. Jag var seriöst nerövs inför hur det skulle gå med Sjögren och Empty room... men tillslut vann iaf rätt låt. Även om jag tycker att Amy Diamond kunde hamnat högre upp. Roligt var det att Upp å hoppa bara fick poäng av Malmö.

Nu har jag duschat för att kunna gå till gymmet så jag kan duscha när jag kommer hem igen. Ikväll är det skräckfilmskväll... funderar på att inte gå. Jag börjar bli för gammal för sånt där otäckt. Vi ska kolla på en film där en massa tjejer bestämmer sig för att klättra ner i en outforskad grotta (!!!) jävla puckon. Och där nere bor det konstiga saker. Jag pallar inte trånga utrymmen och dumma tjejer. Men jag kommer ju gå dit ändå tror jag. Man vill ju passa in och ha kompisar.

Spökjakt

Ikväll ska vi tydligen köra rakt ut på en lerig skogsväg för att sitta där i mörkret och vänta för att "förhopningsvis" få se en brinnande ljusboll åka runt. Jag är skeptisk. Tror väl på spöken och sånt men vet inte om jag gillar att sitta och vänta på skumma grejer mitt i en djup skog. Får väl se om jag kommer tillbaka, peppar peppar.


Mejjan

Jag hade fyra jättebra dagar i Västerås. Fika med vänner och mys med familjen. Välbehövligt och jag längtar redan efter dem igen!
Nu är jag i alla fall tillbaka på Gotland. Jag och pappa ägnade helgen åt att flytta, och händig som han är så skruvde vi (läs han) upp lite saker på väggarna också. Nu är jag någorlunda i ordning här på mina enorma 29.6 kvm. Kläderna ligger kvar i lådor, påsar och väskor... ska fixa det... sen! Jag packar upp och fixar till och kattskrutten välter ner och stökar. Men det blev bra det här, lägenheten såg inte mycket ut för välden när den var tom. Den va sliten, grå och tråkig. Men nu känns det asbra.
Ni får se i sommar alla ni som tänker komma till Visby. För er andra som pallar Visby under höst, vinter och vår blir det födelsedags- och inflyttningsfest nån gång efter tentan kanske??!


This is it

Mitt liv ryms i 7½ låda, fyra coop-pappkassar, två ikeapåsar, två väskor + lite möbler. Inte mycket att skryta med direkt. Nu är jag nästan färdigpackad.
I morron åker jag och Challe till Västerås för fyra dagas myspys med familjen och förhoppningsvis några vänner. Blir väl lite luncher och fikapauser hoppas jag. Ska bli så himla najs att komma till Västerås. Saknar den lilla skruttstaden. Sen på fredag så åker jag, Challe och pappa tillbaka till Gotland och så är det flytt som gäller hela helgen (förutom andra chansen i melodifestivalen på lördag). Fick lägenhetsnycklarna idag, jag flyttar in i en skruttig lägenhet med visst renoveringsbehov. Men blir nog bra.

Om 24 minuter fyller Linnéa 23, Grattis i förskott! <3

Nu är det CSI och sen sova. Natti natti