HAN ÄR HÄR

ligger i min säng och sover
Åh jag älskar honom!

ADRESS

VOLONTÄRGATAN 103
621 37 VISBY

Ni kommer inte få några flyttkort. Sorry!!
Beställde men de kom aldrig. Ni får ringa adressändring och klaga!

PÖZZ

Visby

Ja det har gått dåligt med uppdteringarna.

Nu är jag i Visby. Jag har flyttat in och pappa har åkt. Sagt hej då till Mamma, LIllebror och min Tim. Det känns inge vidare med det där. Men Tim kommer ner hit för att stanna länge om ungefär tre veckor det ska bli så jävla skönt och efterlängtat. Adde kommer nog med Hannah på höstlovet och mamma ska såklart komma ner så fort det passar. Alla ni andra är såklart hjärtligt välkommna till mina 25 kvadrat när ni vill. Ring först.

Lägenheten är fräsh! Ljust och fint på andra våningen med en liten gullig balkong. Alla mina saker gick in. Lite trångt är det kanske... men det var det ju nästan innan jag tog in mina saker.

Skaffat en kompis, Ebba. Hon och hennes kompis bjöd in mig till dem igår för de tyckte att jag såg så ensam ut haha. Drack vin och gick ut och festade. Helt sjukt rolig kväll mot vad jag trodde det skulle bli i min lilla ensamma lägenhet. Jävligt bakis idag. Träffade pappa ute på Munken (krogen) och det var underbart kul att han va där faktiskt. Skönt att se han igen efter att vi haft ett tårfyllt hej då några timmar tidigare!

Nu ska jag cykla ner och kolla på skolan i regnet och blåsten... härliga Gotland. Sen ska vi fixa lite mat. Ebba ska äta kräftstjärtar men jag tror det blir nåt med pasta för mig. Möjligen nudlar... fest.

Volontärgatan 103
KOM HIT!

Jag har det bra här men saknar er där hemma.

Mer uppdatering kommer och bilder kanske!!

Take care
Caroline... von Groth

Uppdatering

24e augusti 08.00 åker jag och min far i den lilla lastbilen ner till färjan som klockan 11.00 tar oss över till Visby, Gotland där jag (om allt går som det ska) ska bo i minst tre år. Jag har mitt första hyreskontrakt till min lilla lilla etta med en liten liten balkong liggandes inte långt ifrån mig. Mitt i allt flyttstökgrejs har jag glömt att jag ska plugga också. Nåt som inte känns allt för lockande just för stunden men det får väl gå det också.
Det här ska bli skit kul. Det känns spännande och det kommer bli bra.
Men, det finns alltid men, jag lämnar Tim. Och det känns mer och mer förjävligt. Jag vet att det inte är för alltid men bara en vecka känns som för evigt. Det gör ont. Min älska Tim. Min kärlek och mitt hjärta. Han som gör mig hel.
Frida åker till Umeå. Flyttar dit för typ sex år. Umeå - Visby. En sträcka som är oändligt lång och jävligt dyr även om man så hade haft en normal lön. Vem ska lyssna på mitt skitsnack på mitt och Fridas egna helt obegripliga språk? Vem om inte hon ska vara min bästa?
Johanna bor redan i Umeå. FiaO ska vara kvar i Västerås som är långt långt ifrån mig. Lina... Kgren... Malin... Anna... och alla alla andra. En del av dem som jag träffar så sällan men som alltid ha varit här och som jag alltid vill ha kvar här nära.
Mamma och Pappa. Pappa som jag på nåt sätt ska vinka av när han lämnar kvar mig i Visby och drar hem till Västerås. Mamma som jag ska vinka av här hemma när lastbilen åker... Och min lilla lillebror. Lill Adde som är den bästa bror man kan ha. Dem som jag levt med jämt och som jag nu ska flytta ifrån.

Det är kul att bli vuxen. Det är kul att flytta hemifrån. Men haha vafan va jag tvungen att dra till med Visby?! Långt från allt.

Jag kommer inte känna nån. Ingen vet vem jag är. Coolt. Men ensamt.. jag kommer inte få några kompisar.

I morron ska jag till Tiimari som vanligt i alla fall. Ja... mina arbetskamrater som jag kommer sakna också. Gull jobbarkompisarna.

Ska sova.
Zzz