Ljubijlana

Hej hej
Nu ar vi i Ljubliana, Slovenien. Varldens gulligaste lilla stad och troligen varldens minsta huvudstad.
Vi har chillat runt lite, mest legat i solen och jag har lyckats branna halsen. fy fan va ont det gor. Det enorma skvsaret som pa min fot vill inte laka och surar mest over att jag ar ute och gar. Det blir ju kul for det att vi snart ska bada i saltvatten.
Vi har vart pa en bar/club och dar fick vi varsina par stringtrosor. Det var ju otroligt snallt. Tack! Rosa och skit fula!  Det star WakaWaka wam wam eller nat snat pa dom. Vi hade tydligen hanmnat pa axe flirt party.
Nasta stad blir Venedig. Dar ska vi bo i barack pa en camping. Det blir nog jatte bra. For 30 kronor mindre hade vi fatt lana ett talt. Men dar fick gransen tyvarr ga. Det ska faktiskt regna en dag.

Allt ar hur bra som helst iaf med oss.
Vet att ni har skit vader dar hemma! Mohaha... synd for er.
Solen kommer med oss i Juni. Ses da.

Puss och Kram C.

Wien

Sitter pa hostelet i Bratislava igen. Vart i Wien hela dagen idag. Tog dryga timmen dit med taget bara. Wien va fint men dyrt. Varm va det ocksa. 30 grader och klarsol hela dagen. Vi sag mest parker haha. Gick i flippflopp hela dagen. Har ett riktigt ackligt skavsar pa oversidan av foten och varldens blasa under.. fraaaascht. Harlish!
I morron har vi en uttalad slappardag da vi inte ska gora nagonting... vet inte riktigt hur det ska skillja sig fran resten av tiden da vi bara glider runt och sloar oss enda. Men mina fotter ska fan fa vila i alla fall.
Aker till Budapest pa onsdag. Sen far vi se hur det blir... den som lever far se.

Ingen ny skymt av herr PG i alla fall... det har vart lugnt pa den fronten.

Det bor en skum tjej [ tjock det ska man inte sticka under stolen med / Frida ] i vart rum som sitter alldeles stilla och stirrar in i vaggen om mornarna. Och sa star hon framfor den enda spegel pa hela vaningen [ delas med kanske 15 pers ] i en halvtime och smorjer in axlarna. Hon ar en harlig manniska. Annars delar vi rum med folk som mest sover tidigt och gar upp tidigt. fel tider.


Vi har det grymt javla bra ute i varlden i alla fall.

Saknar Tim litegranna... men det ar ju bra det iofs.

Ha det bra folk. Hors och ses och sant.
Take Care.

C von G.
und frida lite kanse... tror hon sover

Heldag

Idag var jag och Frida till Auschwitz-Birkenau. Drog vid tre och kom tillbaka vid nio. Pa bussturen dit sop finnarna till ordentligt. Det var ungefar det mest opassande beteendet jag har skadat i mitt liv. Haha fy fan!
Kom iaf fram och hade en trevlig guid som visade oss runt alltihopa pa dryga tva timmar. Det var stort... verkligen stort. Tog massor av kort. Sjukt att se pa riktigt... overkligt i alla fall.

Igar var jag ocg Frida ut. Borjade det hela med att traffa PER-GORAN och LISELOTTE! Varlden ar sjukt liten. Haha vi som skamtat om PG hela resan nar vi behovt lite information om stallen vi ar pa. Han vet ju som bekant allt. Jaja nar vi traffades dar mitt pa gatan i Krakow sa b;rjade han samtalet med lite stadsinformation. Haha ja ni... Krakow har 800 000 invanare varav 100 000 ar studenter. Vilket vi markte idag nar alla kladde ut sig f;r nat slags studentspex. Det har ar en galet rolig stad och jag skulle kanske kunna flytta hit till och med. Krakow <3
Ut gick vi i alla fall och jag har nastan lart mig dricka ol. Och en sak ar sakert... Krakow vet hur man festar. Fast det ar torsdag!

I morron bitti 7,10 aker vi mot Bratislava i alla fall. Det ska bli kul det med.

ha det bra nu allihopa.

Puss*

Prag

Ar nu i Prag sen igar kvall eller ja natt. Gillar ost staterna. Ost ja... fast med tva prickar pa o... ja ni fattar.
Bor pa ett riktigt hostel. En meter fran jarnvagen. Man skakas till somns men jag gillar det har stallet som fan enda. Gatt runt och kollat idag. Olen kostar tio kronor... fast da far man bara en halvliter. Frida trivs kanske annu battre an jag men jag haller pa och lar mig det dar med olen riktigt bra nu. Har bor mest amerikaner... tva svenskar men de drog nar vi kom haha. Prag bestar mest av uppforsbackar.... och javligt djupa tunnelbanor med en miljon gangar.
I morron aker vi vidare till Krakow dar vi faktiskt tanker stanna nagra timmar mer an 48. Kolla pa konsentrationslagret och sen softa runt i staden. kanske lana en cykel. fan vet jag... men ja som mattot till den har resan Det loser sig!

Jaja allt ar skit bra. snart vart borta en vecka och sett skit mycket redan. i det har tempot har vi val en hel vecka til att ligga pa stranden i italien eller kanske i grekland.

Ha det bra

Carro

`Catch him, catch him`

Gutentag

Befinner mig ute i Europa med Frida. Akt fran Paris till Bruxells till Berlin. Sitter pa ett skit fint Hostel nästan mitt i Berlin. Vart borta i tüp 4 dagar men vart i tre städer. Vi är sü jävla grümma. Och ja jag gillar mina tüska Yń.
Oroa dig inte morsan allt är hur bra som helst.
Tiden tar slut pa datorn. Ska ut och äta skit billig budget mat och Frida ska dricka öl. Inte jag. Kan fortfarande inte. Aker till Prag i morron kväll. Jag antar att det är där jag ska bli en man och dricka massor av öl. (nej inte för mycket mamma).

Haha Ha det sa jala bra alla där hemma. För vi har det grymt bra!!

Puss a Kram

C y F

24 timmar

Det är bara 24 TIMMAR kvar tills jag och Frida lämnar Västerås nu. En månad blir vi borta. Nu börjar det kännas att vi ska åka snart. Börjar undra vad fan vi gett oss in på haha. Äh det kommer bli jävligt kul.
Paris
Berlin
Prag
Polen
Nerååååt nånstans
Milano
London??
Och så är vi hemma igen.

Valborg igår. Hade en så jäkla trevlig middag med Frida och Fia. Pluto sen var sådär. Frida och jag var de enda som dansade när det var bra musik. Vi ägde såklart. Gled hem rätt tidigt men somnade sent endå.
Idag måste jag packa och städa mitt rum. En övermäktig uppgift därför skjuter jag på den.
Ikväll ska jag äta pizza och Tim kommer hit. Vi ska bara mysa och kolla på film tror jag. Sen är det en månad utan honom som gäller. En hel månad utan alla utom Frida förresten. Jag kommer naturligtvis att sakna er alla... haha ehe... joo fast ni måste sakna mig minst lika mycket och gärna mer.

Jag kanske drar ett försök att uppdatera den här sidan lite då och då när jag är ute och reser. Men vi får se.

Ha det så grymt jävla bra allihopa annars.

Puss och Kram // Caroline