insikt

Det ska bli kul i Norge och jag längtar hem till Visby men samtidigt;
Jag vill verkligen inte åka ifrån Västerås. Jag vill verkligen inte det.

puttinuttgull

.
Det här inlägget är en hyllning till mina föräldrar, mamma Eva och pappa Mats. De blir bara bättre och bättre. De fixar allt. Jag vill inte se mig som bortskämd (även om så ibland är fallet), utan bara lyckligt lottad att ha två alltid generösa, hjälpsamma och bra människor som föräldrar. Allt är så självklart jämt, jag vet att om de kan så fixar mamma och pappa, inga konstigheter. Ni är bäst. Tack!
.

up up and away

I morgon åker jag till Västerås. Har haft ont i magen en vecka över att flyga, vet inte vad det är för fel på mig nu för tiden, hur kan jag bli flygrädd helt plötsligt. Men jag ska äntligen träffa Tim och familjen. Och äntligen gå på shoppa lite i en vettig stad med fler än två skoaffärer, inget ont om Gotland men ändå, jag har inte varit på fastlandet sen början av september.
___________________________________________________
"Men du kan ju inte äta upp djurens mat"
"Du kommer äta kött i jul"
Det finns nog så det räcker och nej det kommer jag inte. Det är bara fiskarna som stryker med i mitt kök, men en vacker dag kanske dom också blir människor... precis som djuren.

hem

-
Jag längtar så mycket till Västerås att jag inte vet vad jag ska göra.
-
-

sjdfnuilawebf saödobflöaw weaöo

Den här hösten har varit skit i skolan.
Den började halvtråkigt och sen gick det bara utför. Nu är det verkligen botten med Praktisk statistik för biologer, som är OBLIGATORISK för MIG. Jag är ju för fan osteolog. Så där sitter vi, humanisterna, med U i matte B på gymnasiet tillsammans med bilogerna med MVG i matte E. Nivån är alldeles alldeeeeles för hög.
Första omtentan för mig.
17 januari börjar jag skriva C-uppsats i alla fall. Har fått en material från Sura gamla kyrka som jag ska hämta efter nyår. Awesome.
Men just nu... Koprolit.

nej

Jag kan inte vara glad.
Förlåt.

"Anka om otrohetsskandalen"


Aftonbladet måste vara den absolut sämsta tidningen, om det inte är Expressen. Hur kan stora delar av Sveriges befolkning läsa någon av de tidningarna för att få i sig nyheter? Båda skittidningarna borde stå brevid Hänt Extra och Svensk Damtidning och endast läsas om man vill skratta och/eller gråta av bedrövan.

usch.




utvandrare


Är det galet att flytta till Norge utan att ha en aning om vad man ska göra där?
Somliga skulle kanske tycka det.
Jag tycker det.
Galet, konstigt och jävligt otippat.

Men nu blir det nog så. Eller inte nu, men sen.
Jepp! Det kommer bli skitbra.