Ume(å)

I morron vid fyra far jag upp till fjäll och renar för att fira in det nya året, men främst för att hälsa på Fridas egna lilla stad. Ska bli skojjigt.
Ikväll ska jag mysa med katten och hosta mig frisk från min förkylning. Kanske äter jag ett eller två popcorn. Packa var det också ja.

Annandagen

Utgång till Pluto igår. Allt var sig likt och det var riktigt roligt,
men jag har aldrig känt mig så gammal förut. Jag var en tant.

Å2 i tisdags, det var supertrevligt!

Nu ska jag ner och titta på reagrejer och plugga.

Haj


God Jul

[X]     Överdrivet stor julfrukost
[X]      Julstäda lite extra för det tycker Mamma
[X]      KalleAnkasJulafton utan Weise (halvt kryss, såg Tjuren Ferdinand i alla fall)
[X]      Äta för mycket choklad innan maten
[X]      Julmiddag
[X]      Äta ännu mer choklad
[X]      Tomten kanske kommer om vi varit snälla (halv kryss, tomten kom inte men jag hade varit snäll)
[X]      Ännu mer choklad, nötter, glögg, nån mer snaps kanske...
[X]      Må illa
[X]      Helt slut, sova (görs nu, Zzzz)


God Jul på er allihopa !!
Hoppas ni får en underbar dag ni med !!

Västerås

Back in town!!

ingen rubrik


Tiden den går
livet är så kort
allt för kort för att gömmas bort
så gör det du vill och blomma ut
njut av din spegelbild
vår tid är nu

Dröm dina drömmar
så länge du känner liv





i skolan

En till frukost, en till lunch, en till kvällsmat och en till sängen. Jag älskar ipren. It keeps me going. Allt jag vill är att ta min cykel och åka hem till sängen. Sen vill jag ligga där under två täcken och så kan någon få komma med lite blåbärssoppa. Men tji fick jag. 4 ½ timme kvar i skolan, sen handla, sen har jag tre texter kvar att läsa för i morron ska jag upp vid halv sju och sen gå på litteraturseminariet. Efter det ska jag julshoppa lite i panik, hem, städa i ännu mer panik och på något sätt hinna packa. Sen ska jag kasta mig ner till båten och först då, då får jag sätta mig ner. Men båten är fullpackad med folk så kanske på golvet. Meeeen inte ska jag sova då inte. Nej nej då har jag en stor uppgift på en dansk text att göra klart och maila in så fort jag är i Västerås.

Jag älskar livet.

Sen ska jag åka buss och sen ska jag åka tåg och sen kommer mamma och hämtar mig på stationen. Då ska jag hem och sova. MEN sen ska jag upp åtta för att på fredag hinna köpa ALLA julklappar utom en. Sen är det lördag och jag är troligen inte klar än så då ska jag trängas med alla andra på stan. Men sen är det söndag och då ger jag upp. Då har jag tid med min influensa. Så på julafton då sover jag.

Idiot !!

Någon har snott min tvättid och tvättar FULA påslakarn på!
Usch! Gud ser allt du onde människa som inte förstår att jag snart har slut på strumpor och INTE känner för att tvätta om en timme eller två! Och jag VILL INTE ha med mig smutstvätt hem! Idiot!!

Kräks

Känner mig så stressad av allt som ska göras innan och på torsdag att jag idag fann mig själv sittandes med alla böcker utspridda men stirrandes ut i tomma intet. Så snabbt pluggar jag.

I morron ska jag redovisa S:t Nikolai's ruin. Hoppas den rasar ihop lite mer och begraver oss alla.

Fia förgyllde ändå min dag! Gullefia. Tack sötis!


image6

Nöjd

Efter att ha gått upp rätt tidigt och sen suttit på biblioteket typ hela dagen kan man vara nöjd. Att man sen går och postar något man är väldigt nöjd med gör att man kan vara ännu mer nöjd.

Jag är glad, för jag är nöjd.

Nu har jag gjort en (inför jullovet) frys- och skafferi-rensning. Blir en udda men troligen god pizza.

Sen kommer Lisen över på Shrek och litteraturgenomgång. Supereffektiv är jag men jag kommer ändå inte hinna innan jag ska hem till Västerås.

Hojj

Så trött...

...trött trött. Jag kom inte upp ur sängen, nu kommer jag inte upp ur fåtöljen. Jag vill bara somna, hur som helst vart som helst och när som helst. Mellan 15.45 och 20.00 ikväll powernapar jag. Sen ska jag sova senast 21.30!! Nåt dygn eller två. Gå i ide?

Juuuul!

Nu kommer dom snart. Lussevaka!!
Vi ska bygga en gotisk kyrka. Good Luck! Nördigt bra kommer det bli!!

Uppdatering
Klockan är kvart i ett och det enda som saknas är taket. Jag är så sjukt stolt! Det är så jävla fint om man får säga så om en kyrka! Bilder kommer! Jag vill nästan gråta lite. Sex timmar har vi bakat - nästan klart! Sen är det bara lite non stop och snö som saknas. Det är ett av världens underverk i pepparkaka!

Aaaavis!

Jag är fan inte bjude i år heller. Vad är det här? De är så fina, jag kan också vara fin. Jag gillar god mat och ja jag skulle nog kunna småprata med någon av världens duktigaste människor i alla fall en kväll! Alfred Nobel hade velat att jag var där. Viktoria - klart snyggast!!

åh ja

Jag älskar måndagar. Min kyl och frys är sönder, igen. Jag har ringt till vaktmästaren och felanmält detta och frågade då samtidigt vad de gjorde sist de var här och lagade kylen och frysen "jaaaa.... vi tyckte den verkade rätt okej så vi skakade lite på den och bytte lampan". Jag orkar inte mer.

fan

Nu har jag sett uppdrag gransknings undersökning av Ica och deras kötthantering. Och ja, som de säger, jag litade faktiskt på Ica förut. Jag bor närmare coop, men när jag ville handla "lite fräshare lite bättre" så åkte jag ändå hela vägen till Maxi. Nu kan jag lika bra köpa kött på coop där datumet troligen är ett eller två dagar gammalt, då vet man i alla fall det. Jag är sviken av en vän.

Klockan är ingenting, det är fanimej fortfarande natt. But I'm up!! Morgonstund har guld i.... näe.

buhu

Jag kommer börja gråta. Nu är Sensation White biljetterna släppta, från 95 euro och uppåt, och så plus resan och boendet också. Men det var ju billigt. Tar dom rikskuponger? Jag vill jag vill jag vill !!! Så sorgligt...

Sämst

Jag har vart sämst på att uppdatera. Jag som kom igång så bra där ett tag tyckte jag.

En ursäkt får nog i alla fall vara att jag varit tre dagar i Danmark med klassen. Det var jobbigt. Ja men mest kul. En massa båt, massa buss, massa bro, massa halvskabbigt vandrarhem med avloppsfrukost och barsk personal, massa museum, massa allmän utflykt, massa regn, massa förfrysta tår med tumvantar på, massa danska pengar och en massa dansk Öl - och då även en massa sömnbrist. Och en jävla massa bra klasskompisar. Finns hur mycket fula kort som helst på facebook men inte på min sida så ni som kan får klicka er runt. Jag tog inga kort för... för... jag vet faktiskt inte varför?! Men så blev det inte.
Otroligt rolig och värd resa!!

Jag har även börjat på det nya avsnittet av A-kursen. Kul. oj oj oj....  håll i hatten.

På fredag kommer Anders hit för att stanna över helgen. Pratade med honom idag och berättade om "allt" jag har i kylen och frysen som jag eventuellt kan bjuda på och på fredag ska vi gå och handla tydligen. Japp så kan det bli. Jag har fyra pinnefiskar, kanske lite kyckling, tre varmkorvar.... fryst äcklig wook... mm... och så pasta ris bulgur och sånt... ketchup (går att skojja till allt med). Duger för mig, jag blir ju mätt. Hittade även leverpastej längst bak idag... men det var försent, den var förlorad. Ja just det, sylt har jag också.

Idag gick matpriserna upp 10% på det mesta fick jag höra. Åh... bra. De fyra kronorna jag fick över den här månaden som skulle gå till julklappar fick jag nu lov att plocka fram ur spargrisen. Nu är den tom igen.

Caroline