Paus


för just nu i alla fall.


crap


Jag har skjutit på det här för länge. Jag skulle bloggat ordentligt för flera dagar sen. Jag har så mycket att skriva om att jag helt enkelt inte klarar av det.

Keywords för senare:
- Rektorsinstallation
- New Moon
- Jul

Två awesome grejer och en rent informativ uppdatering.




iiiih!

Om en timme ska jag se New Moon!
Åh Edward.

;P



Jag är bra!


Slår vad om att ingen har lika bra playlists som jag på spotify. Jag har precis överträffat mig själv med en blandlista som är så bra att jag inte ens kan bestämma mig för vilken av alla låtar i den jag ska lyssna på. Dessutom är jag fortfarade supernöjd med att slänga ut massor av pengar (99:-) i månaden för premium. Det ÄR värt.


skelettlängtan


Jag längtar jättemycket tills den här kursen är över. Arkeogenetik kanske är min grej, vad vet jag, men läraren är långt ifrån bra. Det är bara det att när den här kursen tar slut så börjar en kurs i statistik istället. Vafan är det här för skithöst? Snälla februari kom snart. Då ska jag ta min kaffekopp och krypa in i labbet och mysa med mina skelett igen. Tack framtiden, tack för att du snart är här.


Vad har vi lärt oss?
Gå inte program som saknar en mängd valbara kurser.
Och det går fort att komma tillbaka till sina egna små problem.



Hur?

Vad gör du?



Jag satte min lunch i halsen. Vad ska vi göra åt världen? Hur ska jag kunna hjälpa den? Just nu ligger allt mitt fokus på att ta mig igenom den här kursen. Men allt jag gör känns helt värdelöst ibland och det känns som att man borde lägga sin fokus på annat än dagens i-landsproblem.

Bilden är en länk.


Vad ska man göra?


Såg ni nyheterna igår? De hade ett inslag om masslakt av delfiner. Det händer för mycket sjukt i världen.

Ett helt hemskt inslag

Ni behöver inte kommentera det här inlägget med "ja men tänk på alla människor som dödas, svälter och lider..." Det finns mycket som är fruktansvärt. Vad är det för fel på människan?



dötrist


Jag har tänkt mycket på det där med att dö och har nu bestämt mig för en sak; Jag vill nog inte dö alls. Aldrig någonsin. Det retar mig för mycket att inte få vara med mer. Jag vill alltid vara med och jag vill se vad som händer sen. Därför tänker jag skaffa mig evigt liv.


I turn my face up
Look at the dancing clouds
I got no rush to anywhere
I'll stand right here and take this day in
Make my mark on this moment
Play all the games that this day has to offer



Nu då?

 

Jag har arbetat mig igenom hela den där högen av "böcker jag ska läsa" och har nu ingen kvar. Jag har läst helt sjukt mycket sen i somras och tagit mig igenom X antal vanliga hederliga pappersböcker och ännu fler ljudböcker. Tyvärr har inte högen av facklitteratur minskat lika drastiskt som den med skönlitteratur, så någon brist på läsning har jag inte. Meeeen boktips någon? Böckerna om mtDNA stressar mig ännu inte tillräckligt.

Nu har jag (mm det här är sant...) börjat om med twilight-serien, men på engelska den här gången. Och jo just det, slutet var faktiskt awesome!

 

 


Breaking dawn


Jag gör just nu vad varje normal 15-åring skulle göra. Sträckläser Twilight-saga och är kär i Edward. Är mitt i sista boken. Vilket jävla awesome slut den bygger upp till. Alla mina vänner som kommer vänta till sista filmen 2011, förlåt i förhand, jag kommer nog inte att kunna hålla tyst om vad som händer!

 

 


Snygga klubben


Såhär ser vi ut i skolan nu för tiden. DNA-labb. Borra i ben och blanda skumma vätskor. Himla skoj faktiskt.

 

 


första gången

Nu har det hänt.
Jag har gjort det.
Stoppade in saker i tvättmaskinen och när jag tog ut dom igen så var min fiiiina svartvita sjal ROSA. Fan också. Men nu är det gjort så nu behöver jag aldrig göra det igen.

Ett moment av sämst i mitt liv.

campingsugen

Halloween gick bra. Jag klädde ut mig (men inte till hamburgare) och hade faktiskt roligt. Skönt att det ändå är ett helt år tills det är dags för maskerad igen. Men antar väl ändå att det kommer att komma minst fem sittningar och några utklädnadsfester där emellan i alla fall. Varför tycker alla om att klä ut sig? Jag är skitsnygg som jag är, så dumt att försöka dölja det. Men jo, jag tycker att det är jätteroligt att se alla andras utklädnader. Folk är så himla ambitiösa och duktiga!! Nästa halloween ska jag nog klä ut mig till ett tält, sitta i ett hörn och bara glo.

Kul tjej.




Kära bloggen



Idag började min nya kurs.
Arkeogenetik 7,5 p
Jag är körd.

cpDNA..?! Ja du hör ju själv!

Hörs om fem veckor... kanske.