5 dagar

mer än så är det inte kvar tills att jag och Frida drar iväg ut i europa. Flyget till paris går onsdag kväll och sen är vi ute ur Sverige och tänker stanna borta ett bra tag. Det ska bli så jävla kul samtidigt som jag kommer sakna vissa här hemma. Men I'll be back!
Det är Valborg på måndag. Den ser ut att spenderas med frida och eventuellt Fia. Fia får mer än väldigt gärna komma, det var länge sen man träffade henne. Sett henne från läktaren och i tidningen har man ju men det är inte riktigt samma sak kanske. Vill endå Gratulera hela hennes lag (en person därifrån kanske läser här... ehe) till att ha kommit så långt som de gjorde. Det var fett kul att få åka och titta på matcherna!!

På onsdag drar jag.
Det ni!


CYA
C


Vanlig tisdag

och idag gick dagen så sakta att jag häll på att trilla av jordklotet. Tur att det ibland kommer in en och annan sur pensionär och bråkar lite med en så att man vaknar till.
Fast just det... JAG HAR EN PRAOELEV! En alldeles liten egen. MohaHAHAHA! Nä... jag är snäll. Ganska. I alla fall lite ibland. Det är ju inte som att jag slår henne eller nåt sånt... Hon ska vara glad!!
Sovmorgon i morron i alla fall och det ska bli otroligt skönt. Men det spelar ingen roll när jag börjar, jag måste endå stressa dit på slutet. Jag är helt otrolig på sånt där.

Tim har fått jobb. I Göteborg. 2 juli flyttar han. 6 månader i gbg, sen åker han in i lumpen i ett år. Roliga 1½ år framför oss. Det kommer gå bra, det löser sig. Känns endå lite segt. Konstigt känsla att vara så himla glad för någon annans skull och endå tycka att det är jobbigt.

Annars händer det inte så himla mycket. Frida är bättre än bäst såklart. Men det har hon ju alltid vart. Hon är en fantastisk människa. Jo men faktiskt, jag gillar Kvarna! Vi har matchande nackkuddar och regn-ponschos (stavning på det där?) att ha på oss i europa nu också. Snyggast. Yes.

tack och adjö

C.


Mmm

Snö det blev det igen. Och det var lite trevligt. Men så idag kom riktig sommarvärme. 27 grader och fantastiskt. Jag och Tim gick lite på stan och satt sen i Vasaparken. Där fick man förresten nästan inte plats för det var fullproppat med svenskar som Passade på att njuta av solen innan det blir snö igen i veckan. Sick väder när det varierar såhär men lite kul. Alla verkar ha vart ute i solen idag, och det var verkligen skönt.
Snart åker jag och Frida och när vi kommer hem igen så är det sommar. Då får det inte bli någon mer snö på ett tag.
Sista anmälningsdagen till högskolan i morron... men jag är klar tror jag. Vet fan inte vad jag ska välja så bara nåt är väl bra gjort av mig. Jag är så osäker och dålig... haha gosh.

Jobb hela veckan i vilket fall. Nåt man är säker på att göra. Lovely.

C.G.


Ge tillbaka snön

Först var det jätte skönt och jätte mysigt att det blev vår. plockade en tussilago, hängde in vinterjackan och cyklade utan vantar. Men jag har ångrat mig. Jag vill ha knarr under skorna igen. Och jag hann aldrig åka skridskor...
Ge tillbaka snön!!

Skärtorsdag idag. Eller som min bror sa "emo-dagen". Humor ja. Vi var utklädda till påskkärringar på jobbet. Snygga som fan som ni kanske förstår. Carolinee.bilddagboken.se för vackra färgbilder på spektaklet. Glämde kameran hemma men ja mobilen dög mer än väl tycker jag. Min älskade sonyeriksson! Love it.

Mindre än en månad till europa!

Johanna och Markus är i stan också. Träffade dem en snabbsväng på gränden. Kanske blir nå mer nästa vecka. Men de verkar ju så fruktansvärt upptagna.

Tim och c/o kommer hem från Tallin i morron. Supit över två dygn i rad. De är säkert fräsha och snygga. Storm på sjön också.

Glad Påsk! ha en underbar helg. Jag jobbar. Men fyra dagar ledigt på rad är endå inget för mig. Skönt med lite ledighet från slappande och sånt där mitt i.

Bye
C