hej

Idag ringde Johanna mig och det var hur bra gjort av henne som helst. Jag låg på taket med allt fint gräs och solade mig hela lunchen och pratade i telefon. Den tredje kommer hon tillbaka till stan och med sig har hon sin boyfriend. Den mystiske tyste renskötaren från Boden. Jag tänker skit mycket på eventuella sevärdheter som hon måste visa honom. Johanna hade ju tydligen inte kommit på nån mer än han den där kungensnubben med fötterna brevid sig i kyrkan. Känns som att nåt mer efter det skulle vara på sin plats att visa.

Jobb jobb jobb... möblerade om alla klistermärken och hobbyavdelningen idag. Det ska jag fortsätta med i morron och på måndag. Sen måste jag börja om för då har alla vart där och pillat. Evighetsjobb. Fan, det vore så mycket enklare om det inte var en massa jävla kunder överallt.

Powernap dags.

bye


Bokad

Biljetten från Sverige till Paris är bokad. 2 maj drar vi. Frida y Carro ska ut i europa. Jag fick sovsäckspåsegrej i födelsedagspresent av min kära morbror och jag har nu köpt den matchande ryggsäcken till. Så jag bli i alla fall en snygg resenär bakifrån. Fick även en bok, Hjärnvägar av samma fina morbror som jag nu läser. Himla bra.

Mobilen från födelsedagen hänger med bra också. Min älskade SonyEriksson! <3 Danke föräldrarna.

Pågående projekt för tillfället är:
---> Sluta bita på naglarna. Jag biter verkligen inte längre men endå ser man att nån bitit på dom. Tror inte att nån annan gör det än jag själv så det måste vara nåt omedvetet totalt tvångsbeteende jag har efter sådär tio års (o)vana.
---> Sluta avbryta folk hela jävla tiden. Jag lyssnar och vill höra endå är den där idiot omedvetna jag där... dags att lägga ner.

Paaaaaaris snart. Och sen en massa av restrerande europa. Fram tills dess är det jobb som gäller. Kom in och hälsa på!

C.G.

Fredag

Jag och Tim åkte buss från honom nu i morse. Han bor vid ändhållplatsen så det var lugnt och skönt på bussen. MEN en bit innan Bäckby centrum fick vi syn på den... en code red. Glada 6A och 6B tillsammans med en överenergisk lärare skulle med bussen! Tack för min nya mobil med mp3 och schysst lurar. Tim satt i sin värld och jag i min. På Hammarbycentrum gick sen ännu en skolklass på. Jag kom nästan inte av sen, det var barn överallt. Usch vilken sur "över tjugo år-ing" jag har blivit.

Idag ska jag bege mig ut och springa och sen gå till jobbet för att jobba till stängning, Låsa dörrarna och gå hem. Kanske köpa mig lite sprit nu när jag får det? Jo så får det bli.

Grattis Pernilla på mitt jobb också. Hon fyller år. Fick reda på det bara genom en slump... hon tänkte hålla det hemligt. Bara för att slippa bjuda på fika. Tji fick hon!! Hoppas hon har bakat :P

Hejdå.

Hej...

.... dom här vill du ha?
- Ja TACK
- TACK
- Det blir 84 kronor TACK
- Jaha ja okej (ger hundralapp)
-  Du har möjligen inte 4 kronor löst?
- Joo (fem år senare) det hade jag längst ner i den sista påsen jag letade i.... 8 femtioöringar... varsegod
- Ja TACK så mycket, bra med växel
- Ja TACK, nu blev plånboken lättare HÖHÖ
- ja TACK det är bra med växel för oss... så TACKså mycket. En hel tjuga tillbaka
- TACK TACK
- Ja TACK så mycket
- Kvittot också
- Åh ja TACK
- påse?
- ja TACK... nu har jag mer att tappa bort HÖHÖ
- Sådär ja
- ja TACKAR
- TACK TACK
- Tack
- hejdå
- hej TACK
(kan finnas plats för ett trevlig helg eller liknande här... om det är riktigt festligt"

Haha man blir smått galen 300 kunder senare...
I'm looooseing it! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeee!!!

"Du tjejen.... (viskandes) läderpiskor... har ni det? (vi står bland påskfjädrar och klistermärken)"
"Nej tyvär.... kolla på clasolsson" !!

Jag gillar mitt jobb! Ganska mycket fakitskt...!! Mer och mer!

Det blev tillfälligt avbrott i Lost... Vafan, jag har tagit fram penna och papper, det blir insändare ikväll. Jag är som sagt bosatt i ett i-land av anledningar. Jag kan inte acceptera sånna här saker. En sådan här misär. Näääe usch! Jag kräver perfektion.
Ska sova nu. I min perfekta säng ska jag sova en perfekt sömn och jag vägrar bli störd av sopbilar, lövblåsare, bilar, vad som helst eller random ungdom som för ens lite liiiite liv. Då blir det insändare direkt och jag kommer ringa runt tills jag hittar någon att avskeda för det som skett.

Barasåattnivet.

Tack tack

C.

Tack


Tack så jätte mycket för igår. Min 20-årsdag blev den bästa! Tack alla som ringde och sms'ade och kom för att säga grattis! Tack för alla fina saker jag fick och ja tack för allt!! Hade världens bästa dag!! Tack till mina jobb som är världens sötaste. Tack alla ni som sa grattis inne på systembolaget haha. Allt är bara så jävla bra just nu!

Tack!!

Puss

Vad är det för dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min föööödelsedag. Hurra hurra hurra... hurra !!
Hela 20 år nu alltså. Proppfull dag väntar mig. Det blir jobb och kanske lite fika, systembolaget, ska handla, massa god mat hemma och ja... kanske inte så jätte proppfull dag då men ganska. Ingen sol.... men vad gör det om hundra år?! Blev väckt med den vackraste skönsången ever. Var det fryxelever, kanske rent av carlforsskas esteter, änglar?? Nej, det var min familj!!

Allihopa... ha en underbar min födelsedag!!

Hejdå // C. von Groth

Bästa

Efter en lång men skoj vecka på mitt nya jobb så kom Frida över igår kväll och vi drack vin och kollade på Så ska det låta såklart. Drog ner till Å och sen vidare till Pluto. Blev en skit bra kväll. Sista gången jag fick dricka som tonåring... nu blir jag vuxen och måste vara väldigt skötsam. Ehe.. haha!!
Fick finaste födelsedagspresenten av FridiZz också. Skorna jag kollade på skit länge... finast är dom. Men har inte haft råd att köpa dom. Nu står de på mitt rum och ser vackra ut. Tack Frida! Puss ;P

Idag var jag ut till Hälla med pappa och köpte ny mobil också. Får den på måndag i födelsedagspresent. Rosa och fin SonyEriksson. Pappa köpte likada... fast blå. Haha skön tjej på El giganten som lyckades sälja på oss två mobiler. Lägger in lite musik på den nu i alla fall. Ska provköra lite.

Jobb hela nästa vecka, fyller år... annars händer inte mycket. MEN SNART ÅKER VI! Europa.. mm... can't wait.

cya
C


Hjälp

Tanken är att jag ska plugga i höst. Jag hade bestämt mig för historia i ume. Men vafan... jag vill inte plugga historia och jag vill inte jobba med det. Då kan man ju tycka att jag skulle veta vad jag vill plugga men det gör jag inte. Jag vet inte?! Vad håller jag på med? Vem är jag? Vad gör jag? Vad ska jag göra? Måste bestämma mig snart. Hjälp mig folk. Bestäm vad jag ska göra med mitt liv? Led mig genom livet så jag slipper tänka. Palla det?!

Snart är det min födelsedag igen. 20 år. Nästa måndag. Den 19onde för er som glömt. Tanken var att den skulle firas ordentligt fredagen där på men jag jobbar på lördagen. Kanske kan byta bort det passet!? Får se hur det blir. Men nånting blir det i alla fall.

Johanna är i stan också. Har jag träffat henne? Nej... jag blir ledsen.

I morgon är jag ledig efter min jävligt långa vecka som gått skit fort. Jag ska sova. Redan nu på en gång fakitskt. Ha det.
C


Ett

Klockan är skit mycket. Jag kom precis hem från jobbet. Vi har nu hållt på i typ 16 timmar varje dag sen måndags för att få iordning butiken innan premiären. I morron klockan tolv är det dags men jag måste vara där många timmar innan för att fixa det sista. Det ska bli kul att öppna. Fast jag är föt trött för att bry mig om premiärnerver eller nåt sånt där som andra verkar palla med. Bi öppna i morron och har öppet på lördag men allt jag kan tänka på är söndag. Då är det stängt och jag ska sova. Fan va jag ska sova. Ska bli skönt!!!!
Jobbat så mycket att jag inte ens hunnit fira min pappas födelsedag. Stackarn. Ska försöka hinna med både den och mammas födelsedag ordentligt nästa vecka. Får mitt arbetschema i morron i alla fall. Kul att veta hur man ska jobba sen kanske !!

Nu ska jag sova.
God Natt.
Och glöm inte att komma och shoppa. Fast kanske inte i morron... då är jag trött och sover bakom disken.

Hejdå

Sista dagen . . .

. . . idag på Ahlsell. När jag kom hem igår, vid typ elva, från Tiimari var jag tvungen att ställa mig och baka en dubbel sats muffins eftersom Christer här envisas med att man måste göra sånt till sista dagen. Man vågar ju inte sätta sig emot. Nåde honom om han inte gillar dom nu. Han har redan vart här och tjatat om fika... halv åtta på morgonen.
Jag har min lilla lärling här också. Hon som ska ta äver mitt jobb. Trevligt med sällskap även om hon råkar va rätt bra och därför tagit över mitt arbete. Känner mig väldigt överflödig.

Tiimari igår var för övrigt bra. Eller asså det är stökigt... nåt så otroligt stökigt. Och det luktar vin på lagret. Det var mycket folk där och plockade så jag vet tyvär inte än vilka det är som faktiskt ska jobba där sen. Men det lär ju visa sig. Just nu är problemet mer hur vi ska bli klara till fredag. Men det blir nog bra. Känns bra.

Ahlsell hela dagen och Tiimari hela kvällen och sova hela natten. Z z Z z ... för det blir inget muffinsbak i natt.

Good bye. C

I morgon . . .

. . . då har jag min första dag på mitt nya jobb. Ahlsell 7-16 och sen Tiimari 16.15 till 22. Skön dag. Eller mer dagar... eftersom det blir så hela veckan till och med lördag. Så har ni något ni behöver prata med mig om så får ni antingen ringa nu ikväll eller ringa mig och försöka få tag på mig i växeln i morron. Annars är jag grymt arbetsam och upptagen.
Helgen har ägnats åt Heroes. Annars har det inte hänt någonting alls. Jag har haft tennisbollar i halsen och mått lite segt. Men det är bra nu. Jag Vägrar bli sjuk!! Inte igen. Inte en chans.

Ikväll ska jag sega mig lite till. Softa som fan innan min vecka. Men ska bli skoj. : )


Hörs folk.
PöZz

Mkay


Så jag fick jobbet och jag fick ledigt. Jag är nu anställd på mitt första "riktiga" jobb och jag ska snart åka på mitt livs resa. Första dagen med upplärning av kassan och lite sånt gick jätte bra om jag får säga det själv och jag känner att jag kommer nog trivas. Jag har ju sällan haft problem med att inte trivas på ställen heller så. Frida och jag är på g med planeringen av the euro trip. Eller så mycket planering ska det väl helst inte bli. Lite lagom planerat och mycket ska bara bli som det blir. När det gäller oss så blir det ju endå alltid inte som vi tänkt oss men bra i alla fall.
Paris, Berlin, Polen... runt runt runt och sen neråt. Typ.

I morgon är jag ledig. Min sista lediga dag innan jag börjar jobba. Sen ska jag jobba resten av mitt liv? Det känns så konstigt. Klart det kommer bli plugga och sånt där emellan men endå. Jag kan inte förklara... men det känns så konstigt. Som att någon bara kastade mig in i mitt eget liv. Jag har ju bara lullat runt. Skolan har styrt min tillvaro. Det har vart skolan och mina kompisar. Nu ska jag börja ta hand om mig själv. Och tro mig, det ska bli skit kul. Det är skit kul. Men endå läskigt. Lilla jag. Lilla Carro. Jag växte så fort att jag inte hann med mig själv. Jag får till och med snart gå till systemet och handla. Come on!!! Jag är ju inte vuxen än heller. Tänker aldrig bli!!

Jag borde dö nu också. För mitt liv går så jävla bra just nu. Jag har jobb, ser fram emot min resa, ska flytta hemifrån, jag har Tim, fantastiska kompisar. Fatta kul för kvällstidningarna om jag dog en ritkigt häftigt tragisk död också. Vilka rubriker. De skulle kunna gotta sig i flera dagar. Eller i alla fall i två.
Mitt liv skulle nästan passa i en film också. Mmm... allt går bra, pang, död.

Äh jag är knäpp.
Over an out. The Carro.