Sämst

Jag ser ju att jag nästan haft rekord på antal besökare och bara två vågade svara. Fint av er två... tror dock att alla som inte svarar A ljuger!! Jag svarar A, jag skulle tagit min miljon helt själv!

Okej, ärligt nu

Handen på hjärtat vänner;
Du vinner en miljon, vad gör du?
A. Spenderar allt själv (lägenhet, kläder... etc)
B. Typ hälften själv, hälften till behövande
C. Ger bort allt till behövande
D. Annat... som vadå?!!

Smärta är en högre form av njutning

Det gör så ont, aj aj aj!! Köpte mig ett gymkort i måndags, idag är det fredag och ljuva smärta. Körde kondition och ben igår och så kände jag mig ändå inte nöjd så drog med magen också. Ljuuuuva smärta, haha aj det gör så jävla ont idag och det är så tillfredställande skönt! Ledig från skolan idag, så nu ska jag iväg och fixa armmuskler!!

Ikväll är det middag hos Sanna och i morron är det GlamourFest, jag och giiirlsen ska klä upp oss som fan och dricka fina drinkar ur fina glas och sen gå ut och se bättre ut än alla andra. Ja, lite som vanligt alltså.

Caroline

Måndag igen

Har väl egentligen inte mycket att säga.
Tentan gick dåligt.
Äntligen finns det pengar på mitt konto så efter skolan ska jag till maxi.
Helgen har ägnats åt plundring av pepparkakshuset, tentafest och dålig film på tv.
Det var en bra helg. Nu börjar nya avsnittet i skolan. Teori och metod, är säkert lika kul som det låter!!
Jag vill ha sommar!

Gooomorron!

Fredag, dagen med stort D.
50% kuggar 50% inte... okej be för mig mellan 9 och 12,
endast Gud kan rädda mig nu!

Tentastress

Suttit på biblioteket jobbigt länge idag, hungrig som jag var så fixade jag kvällsmat när jag kom hem vid sju. Sen gick jag till tvättstugan, och nu har jag pluggat i kanske 1½ timme till, känner mig rätt nöjd med min bedrift idag även om jag är väldigt stressad. Men nu ser jag vad jag har gjort... jag fixade ju mat, men jag åt den aldrig. Det glömde jag tydligen.

Pallar inte mer... aja min kropp tror att den har ätit tror jag så jag är i alla fall inte hungrig.

Det kommer att bli en skön lördag.

förlåt

Måste bara länka en sida från DN till...
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=678&a=732099
Handlar om en ny sida bara för kvinnor, eftersom de flesta sidor är byggda av män för män så behövs tydligen en sida som vi kvinnor kan tycka om.
"Sajten ska ha ett redaktionellt innehåll där man bland annat kan få matrecept av journalisten Linda Skugge, läsa sitt horoskop och få tips om hur man kan komma i form."
Horoskopen ligger under rubriken Kultur(!!!)... Ja ni kan kolla själva, på sidan till höger om artikeln finns en länk.

Varsågod alla kvinnor, här är det ni har saknat i livet. Här kan ni läsa om sånt som ni verkligen bryr er om.

På gränsen

DN publicerade idag den här artikeln som jag tycker är på gränsen till läskig.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3130&a=733094

När kommer lagar som förbjuder film och böcker att ha vilket innehåll de vill?!
" Även om det i dag inte är reglerat i lag finns indirekt en god uppfattning om vad som uppfattas vara könsdiskriminerande, säger Eva-Maria Svensson."
Är det så himla självklart? Lagen är öppen för tolkning och man ska döma lite efter som man tycker i varje enskilt fall. Det är väl väldigt individuellt vart man själv lägger gränsen för sexistiskt eller könsdiskriminerande? Måste vi i trygga Sverige lagstifta om allt så att staten fixar det åt oss? Vafan, blir du upprörd så ring, skriv brev, gå dit... skäll ut företaget så de får skämmas istället. Jag minns en viss Johanna som såg till att en butik fick veta vad hon tyckte om deras spankingreklam. God förebild. DN har förövrigt HM's julreklam (såklart) som bild på första sidan för den här artikeln.


Biblioteket

Tröttheten är total. Jag fattar inte vad jag läser, inte vad jag skriver och... buhää!!
På fredag är det tenta och fortsätter jag i den här takten kommer jag somna efter en kvart. Jag pluggar verkligen till den här tentan och endå blir det bara svårare och svårare. Logiskt?
Ska bli grymt skönt att få gå ifrån skolan på fredag, även om jag måste tillbaka för omtenta sen igen. Över 50% kuggar Jörns järnålderstenta varje år. Sick... i know!

Louise och Linnéa och Caroline... den lilla studietreudden.

Sista rycker på 1½ timme här på Almedalen och sen blir det Gynning på tv ikväll och sen sover jag for sure!

sick

Trött på pluggandet även om jag varit rätt ambitiös nu på sistone. Självdiciplinen är på topp för tillfället faktiskt. Får se om det räcker... det här avsnittet är svårt. Sjukt svårt och sjukt mycket. Buhää!

Dagens boktips: Belinda Olsson - En reporter bekänner Gravidchock. Lättläst och fantastiskt skoj. Tur att jag hade så himla gott om tid att även läsa ut ikke studielitteratur just nu.

Dagens musiktips: Kurt Nilsen, är det bara jag som tidigare har missat den norska idolvinnaren?! Amazing! "youtub'a" honom!!

Ösjuka

Fick Svenska Dagbladet i julklapp. Skönt med morgontidning tänkte jag men nej nej... Svenskan skickar tidningen till mig med posten, vilket betyder att jag har min morgontidning vid lunch dagen efter. Så vill jag läsa tidning till frukosten så får jag läsa en två dagar gammal. Jag bor på Gotland... inte Grönland.

Så nu har jag DN istället, de har lovat att jag kommer få den på morgonen rätt dag, och lät skadeglatt nöjda när jag förklarade hur bra det går för min nuvarande tidning.

Katten väckte mig med att skalla mig vid halv sju i morse och sen hade han bestämt sig för att hoppa på mig tills han fick käk. Jäkla skruttkatt, finast men drygast. Så nu ska jag power napa en stund.


Tenta om 8 dagar. Jorå, nu är jag på g !! Eller ja, sen igen... efter tuppluren!!




Jag är rörd

Fick mail idag. Lunarstorm saknade mig. Nu har jag uppdaterat min press med sminkeditorn, fruktansvärt nöjd blev jag. Så nu måste ni alla som troligen också är saknade av lunarstorm gå in och kolla på mitt krypin och sen skriva i min Gästbok!!

Annars händer inte mycket, just det som är porblemet. Studiemotivation minus 47 för tillfället. Tentan närmar sig och här sitter jag på lunarstorm. Kan bero på att det är sjukt välstädat hemma hos mig för även det har jag fixat. Okej here we go... måste fortsätta plugga nu. Jag är sämst.... Sämst!!!


omg !!

Livet stannade, jag typ dog. Var utan internet, telefon och tv i över 15 timmar. Men nu är jag tillbaka till livet. Ringde och felanmälde i morse och då sa de att det kunde ta upp emot en vecka. Så jag tröstdrack oboy men två timmar senare är det iaf igång igen! Good good.

Jag och katten har det himla bra, vi ligger i sängen och han hjälper mig med tentaplugget genom att tugga sönder alla tråkiga artiklar.
Skit bra.

Slut

"Jullovet", "ledigheten" eller pausen från att plugga i skolan är nu nästan slut. Det är med lite sorg jag snart ska åka ifrån Västerås. Det är samma sorg som jag kände när jag åkte ifrån Visby sist. Kanske betyder det att jag inte riktigt vet vart jag bor, eller så trivs jag lite varstand så allt är bra kanske, men det ska iaf bli skönt att komma hem... hem till Visby den här gången. Hur som helst verkar det som att det finns de som helt har lagt Västerås bakom sig och mest känner att de inte tycker om staden längre. Det verkar trist. Jag kommer alltid komma hem hit till alla 021-or även om jag nog aldrig mer kommer att bo här.

For now är jag en 0498-a och det ska bli najs att komma tillbaka till ön. Även om plugglusten försvann nu när jag kommit på hur jävla skönt det är att vara ledig igen.

Tack för en najs Umeåvecka Frida. Och tack för en bra jul mor, far, släkt och vänner.

(Ser ni en tjej med tre väskor, en galen katt i bur och snygg mössa på centralen i sthlm så är det jag!!!)

Peace out.