Sala Festivalen

Haha ja den här helgen har jag hunnit med, förutom att jobba, att gå med Pernilla på Sala festivalen. Pernilla, på mitt jobb, bor nästan en mil utanför Sala i ett hus de byggt själva... jätte fint och duktigt av dem. Vi grillade och sen fick vi skjuts av hennes karl in till Sala. Satt på Hörnan - sportbar eller nåt sånt rätt länge och sen gick vi in på stadshotellet och kollade på The Poodles och väntade på skumpartyt. Väldigt blandat med folk och det var riktigt roligt. Drack för mycket och the poodles spelade för många extranumer så skumpartyt missade vi eftersom vi inte hann fram under de tre minutrarna före två som det var igång. Men det gjorde inget, vi hade grymt kul endå. Och eftersom Sala bara har TRE taxibilar till alla de drygt tusen personerna som vill hem när de stänger var det tur att jag inte också var blöt där vi stod och väntade på en bil i 13 grader. Haha ja.... kallt men faktiskt på ett konstigt sätt jävligt kul ändå.
Kom hem fem och sov.
Och idag när jag väntade på att bli nykter så jag kunde ta bilen hem så byggde vi ihop en solstol. Resultatet blev okej... efter att vi byggt om den femton gånger. Stolen från helvetet! Stol nummer två fick hennes man ta tag i. Bordet till också. Hennes skit sköna tioåriga son med alldeles för mycket energi badade så han såg ut som en skakande smurf. Det var en himla bra dag idag också.

Tim jobbar som vanligt. Har träffat honom tre gånger den här veckan a 5 minuter. Alla gångerna på Tiimari innan han gått till jobbet. Jag saknar honom så jävla mycket just nu och den här veckan ska vi umgås!!

Jobb i morron.
Sängen nu.

Häj / CG


Så var det bestämt

Jag har sagt upp mig.
Troligen fått en lägenhet (pytterum) i Visby. Svindyr men okej.
Åker nog den 24e i alla fall. Pappa och lastbilen och jag. Kanske Tim... men han ska nog på intensivkurs för körkortet den veckan. Men det kan nog va bra också... kanske ångrar mig och hoppar i efter båten annars.
Jag vill vara så jävla glad över att ha kommit in på högskolan men det tar emot. Tim, familjen och Tiimari.... och mina vänner såklart. Många av dem har dock åkt eller kommer åka. Men en del blir kvar också. Jag vill ha allt på samma gång. Åh va jag vill det.
har en hel del inköp att göra också innan jag åker. Min lön är borta innan jag fått den känns det som.
Laptop är det största. Kommer bli mitt livs hittills absolut dyraste inköp. Lovely.

Rensade garderoben idag. Sa farväl till många gamla vänner.  Det var dags för länge sen. They had to go.

Peace out
Carro

Och shit... jag har bränt en skiva som jag har lyssnat på kanske sju gånger nu och har aldrig ens känt för att byta låt. 17 alltid bra låtar på rad. Jag är grym.


Grattis

mm  det säger himla många om min plats i Visby. Samtidigt som personalen på Harrys talar om att Tim tycker att det är så himla tråkigt att jag åker.
Mitt hjärta går sönder.

Hjälp mig

Jag ringde

och jag har kommit in. Hamnade på reservplats 249 till socionom i gbg men jag kom in på internationella arkeologiprogramet i Visby, Gotland.
Jag vill plugga.
Skon klämmer i att jag måste säga upp mig vilket känns skit jobbigt och ännu mer vid det faktum att Tim inte kan följa med ut till mitt i havet. Det enda som jag är helt hundra procentigt säker på här i livet är att det är honom jag vill vara med. Och jag vill inte åka ifrån honom. Jag vet att han ska in i lumpen i januari och jag vet att det är i ett helt år. Men jag har tänkt mig att leva med honom jämt och jag vill ha honom något sånär nära hela hela hela tiden. Och det kommer han inte vara på Gotland. Där är det jag, blåsten och 3000 andra troligtvis skit roliga och trevliga andra studenter i tre år. Sen kan det vara han och jag... men tre år är längre än evigheten själv när vi inte bara kan åka över till varandra när vi vill eller ses på mitten.
Men jag vet att han vill att jag ska plugga... men jag måste bara veta att jag vill plugga och själv tycker att fan va det är värt det.

Skjut mig.
Jag har beslutsångest.
Och ingen bostad.
Och Tim, han bara jobbar när jag inte jobbar... jag vill ju prata...

Nej

jag har inte fått mitt antagningsbesked än.
Studera.nu hatar mig och jag hatar dem ännu mer.
I morron ska jag ringa och tala om det för dom!

Snart...

... kommer intagningsbeskedet till högskolan på posten. Hittade lite siffror på antalet sökande när jag kollade runt lite på internet igår. På tredjeplats... dam dam ta da... mitt förstahandsval med över 4000 sökande. Tusen hade det som sitt förstahandsval... men yes. 300 har valt mitt andrahandsval så där är jag nog körd och sen har för få valt mitt tredjehandsval så det kommer troligen inte startas. Underbara värld. men ingenting är klart än. Vi får väl se.

Idag är det jobb... fast det är så himla fint väder så jag har ingen lust. Skulle hellre hälla upp ett glas saft, ha i några isbitar, ta med mig min bok ut och fälla upp en riktigt ful badenbaden stol.

Ikväll vill jag gå på sjökrogen. Får se hur det blir.
I helgen vill jag också gå på sjökrogen. Meeeeeen jag jobbar ju ibland.. eller jämt. Tur att jag bara är anställd på 75%... jag är där jämt som det är nu endå. Fatta om jag skulle vara där ännu mer. uj uj.

//
C

Sommar

Mycket sommar och lite skrivande här är det. Eller ja det är alltid lite skrivande här.
Min semester är för länge sen slut och nu njuter jag av att jobba fem dagar i veckan. Det regnar ju mest hela tiden i alla fall... nej jag vill inte höra nåt annat. Så är det!!

Power Meet är i stan och jag verkar ensam om att tycka att det är kul med alla fina bilar. Och nej jag gillar inte fylla, våldtäkt och misshandel. Men fina bilar och glada människor tycker jag är kul! Även om jag inte kom in ens på Hammarbyrampens parkering idag.

Frida jobbar natt och nu ska jag åka dit och dricka vatten. När man jobbar på gruppboende har man tydligen inte gratis kaffemaskin. B... jag vet!

Jobb i morron sen en helg ledig. Najs.

CYA. C