inte igen

Alkohol igen?
Jag orkar inte.
Man är ju inte 20 längre. Femdagars förra veckan. Idag är det måndag och vi ska festa? uh! Men en öl sen är jag igång. Kanske. Nästa vecka är nollningen slut. Då blir det en vit månad, minst.

Nollelamm

Då var det lammning, Gotlands nya namn på nollningen då nollning enligt skolledningen är förnedrande. Så nu kör vi på lammkött och fårskallar istället och alla är nöjda, glada och o-kränkta. Hur som helst så är det sjukt bra uppslutning och lammflocken är stor, full och glad. Dessa barn är då alltså födda 90, någon 91. Själv ska väl tant snart gå i pension. Tant hoppar runt i sin overall med hjälp av en krycka, sexigt! Lyckats få en finfin påbörjan till hälsporre. Pålagringar på hälbenet (extososer på calcaneus). Har jag tur så sätter det sig kroniskt och sen får jag amputera kroppen i höjd med halsen. Men förhoppningsvis ska min krycka, stödstrumpa och otroligt heta ilägg i skon sätta stopp för det.

Skolan går bra.

Jag mår annars bra.

Katten mår bra.

Nästa vecka får jag träffa Tim. Älskade.

Skoldags

Idag börjar skolan, halv två. Perfekt starttid, Sabine förstår att vi behöver en lite lugn start. Eller kanske inte... hon mailade ut två jätteartiklar redan förra veckan, så det var bara att börja plugga innan skolan hade börjat. Härligt. Nu klockan elva ska jag även stå och presentera GotArk för Nollorna. Usch, men det måste göras. Och alla anledningar till att använda ovve är bra anledningar.

Fick precis mms från Lina, tydligen är jag med i tidningen Ego i nån form av reklam för Sjökrogen. Nice. Inte. Jag är inte den som älskar att vara med på kort direkt. Och nu är det tryckt i en tidning? Hahaha Why God Why?

Nu ska jag dra på mig ovven ovanpå min förkylda och kanske lite feberdrabbade kropp. Snart kommer grisknorren och så blir jag sängliggandes. Bäst att bunkra Ipren och några konserver soppa idag så att man har! Eller så går jag på nollningen, det finns ju annan medicin mot sjukdomar än den som köps på apoteket.


Mot skolan! Äntligen tillbaka! Bring it.





Hemlängtan

Jag är klar med semester för nu.
Jag vill hem till min lägenhet, mitt stök, min vardag... min skola. Jag har flyttat hemifrån och vill bo hemma hos mig. Jag trivs bra hos mamma och pappa. Jag älskar att vara hemma med Tim. Men Västerås är inte min stad just nu, jag är gotlänning. Jag blir alltid glad och varm inombords när jag ser min ringmur när båten glider in i hamn. Men jag är alltid rädd att såra någon av dem jag älskar här hemma i Västerås (Västerås är och kommer alltid att vara hemma också) med att säga att jag längtar till ön. Jag längtar inte bort från Västerås, men jag längtar till Visby. Men väl där saknar jag alla gnälliga västmanlänningar en massa. Jag skulle vilja plocka upp en handfull underbara människor i Västerås och sen släppa av dem i Visby. Sen lever vi där, lyckliga i alla våra dagar!!

Jag åker hur som tillbaka på torsdag.
Får ont i magen.

Hold on

Massa lunch och massa fika med Malin, Linda och Lina idag! Supertrevligt! Men nu åker hon ut i världen igen den där Malin. Hon reser runt värre än Cook. Om ett år ses vi igen, om hon inte hittar en rik och känd amerikan att gifta sig med förstås. Det skulle iofs inte förvåna mig. Om jag var en tät amerikansk man så skulle jag slå till direkt när hon landade med planet. Men jag fick ärva en del kläder innan hon drog väster ut, det är nice. Ta från de rika och ge till den fattiga Carro. Nu har jag kläder för minst ett år, haha. Sen kommer hon ju iaf hem igen och vill säkert dumpa av lite mer på mig! Tack och bock!

Tanken va egentligen att jag skulle badat nu, men det blev ju tokregn så så blev det inte. Ikväll blir det grilla i alla fall, regn eller inte spelar ingen roll! Det är fortfarande sommarmånad och jag tänker hålla på det. Jag håller hårt i den lilla sommar som är kvar. Hade blommig klänning idag och jag tänker inte byta om till långärmat (har ett av malins gamla linnen istället, skitsnyggt).

I morron ska jag på kräftskiva och sen är det inte många dagar kvar tills jag drar tillbaka till Gotland. Troligen blir det på torsdag. Efter det vet jag inte när det blir Bästerås igen, men jag kommer till jul for sure.


Hela min get och halva mitt får...

... det ska du få för vi ses väl nästa år!?

Så var man tillbaka i Västerås efter en alldeles för kort medeltidsvecka. Tyvär kommer det inte att gå att beskriva hur roligt och fantastiskt bra det är på Gotland vecka 32 hur många superlativ jag än lägger in här. Men några nyckelord för hur veckan var tänkte jag bjuda på:
Sol, Sjuttioelva kilo ylle, Svett, Öl, 60 000 fantastiska människor, Pirater, Trummor, Lajvare, Äckliga sthlmare, Kapitelhusgården, Säckpipa, Dans på bänkar, Marknad, Stånd (på marknaden), Polisen, Spya, Ont i foten, Ont överallt, Inte sova, Skräpmat, Vin, Mer öl, SCA, Riddare, Tornerspel, Rädda mammorna, Cider, Fina kläder, Svettig hårbotten, Sägenvandringen till helvetet, Trix, Vindstilla, Nakenbad, CLEMATIS, Dans på borden, Flöjt, Sinka, Jag har skapat musik (!!!), Det kan mest kanske räknats som ljud, Sorkar, Duktig tjej som sen försvann, Sång, Öl, Skugga, Regn, Lera bajs sjukdom gråa kläder och sorg, Poeta Magica, Loke, Bistra Haren, och Bäst.

Så vare.
Sov 12 timmar i natt, det var skönt!
Jag ska strax lägga upp lite bilder på facebook. Blev inte så många, men lite är mer än inget.





Här kan nästan alla skratta åt sig själva
Det är ett jättebarnkalas och maskerad
Någon är en munk nån annan är en älva
Till och med den pestsmiddade tiggaren är glad
Här är det natt och nakenbad, här kan man sjunga serenad utan att någon kommer kalla en pretantiös
Romantiken får en chans, här är det eldshower och dans, här är själva djävulen lös
När du får på dig dina medeltida kläder finns inget varifrån och varför eller vem
Vi kanske kommer ifrån Sveriges alla städer men vi har likförbannat alla hittat hem
Här är ingen framgångshysteri här är glatt gyckleri
Här vävs natten ihop med nästa dag
Här är en förvekligad illusion
Här är hjärta och passion

Och det bästa utav allt där va Jag.



 


plugg

Jag vill att skolan ska börja igen. Jag längtar hem till Visby. Jag vill vara superstressad och lära mig en massa saker. Jag vill ha min lägenhet igen! Jag vill att Tim ska få jobb på ön.

På onsdag åker jag i alla fall till Gotland för medeltidsveckan. Det längtar jag verkligen till. Kattskrutten blir kvar hemma med Hannah och Adde, det fanns ingen annan lösning. Ibland är det inte så enkelt med djur. Jag har haft väldigt dåligt samvete den här sommaren, både gentemot katten och mina gamla och "nya" släktingar som inte alla är överförtjusta i katter eller äger kattätande monsterhundar.

Idag fyller Angelika 24. I kväll blir det fest på sjökrogen, stället är abonerat för oss. Nu måste jag bara försöka bli ordentligt på g. Trött och allergisk och allmänt icke-på-g är vad jag är. Tråkiga jag. Men lite musik och ett glas vin så, jorå! Det kommer bli skitskoj!