Det var en gång...

... en Caroline som blev jättesjuk i mellandagarna.
Det sög.

Du och Jag Ipren, Du och Jag!!

Hemma

Hemma bra och hemma bäst.
Nu är jag och katten i Västerås i alla fall.
I morron blir det seriös julklappsshopping med mor min.

Fan va folk det är i den här staden.
Jag hade glömt bort vad en kö är!

Bästerås

Hade sönder min väska det första som hände när jag skulle packa. Braaa, skön månad att köpa ny resväska på. Men nu är den här i alla fall. En ny rosa fin fiiiiin resväska som nu är proppfull. I morron åker jag, eller ja senare idag till och med.

Ses snart!


Grattis på Lucia

Vaknade precis.
Julsittning igår. Herregud va bra den va! Bästa sittningen ever! Fantastiskt julbord och bästa bordssällskapet. För övrigt så vann jag och Elinor frågesporten om julkalendern genom tiderna. Försår ni hur sämst alla andra va om vi lyckades kamma hem det.
Tack GotArk för en fruktansvärt bra kväll.

Idag ska jag äta rester från igår, fila lite på mina tentafrågor (som för övrigt är klara för jag är bäst ibland) sen ska jag på fest ikväll igen. Är det sista helgen på terminen så är det.

Lucia

Idag är det Lucia i skolan vilket betyder gratis kaffe, lussebulle, en Linnea som ser ut som en tomte utan röst och en Sandra som fått äran att vara lucian själv. Klart jag ska dit.. Ska strax ge mig ut i mörkret, måste bara äta upp min risgrynsgröt (en gång risgrynsgröt, aldrig mer).

För övrigt blir jag klar med min hemtenta idag tror jag.Aj löööv majself.

knashuve

Ni vet jag har ju hemtenta.
Men här sitter jag och spelar Mahjong. NÄR började jag mansikt spela detta? Jo, igår. Jag är sämst. Egentligen borde jag skriva om Tafonomiska processer och MSM. Men nej, jag spelar Majhong jag. Sämst är jag på det också. Hemtentan ska in på måndag, jag känner ingen ordentlig panikpress än, alltså hittar jag på en massa annat knas istället för att skriva. Idag sorterade jag disken i färgskala i diskstället. Inte helt normalt.

med mjölk

Tenta Tenta Tenta

Kaffe Kaffe Kaffe



Sitter hemma och skriver idag, tvättar samtidigt. Är så jävla effektiv. Därför behöver jag inte diska idag. Jag har gjort mitt!

skriva

Jag vill skriva.
Jag vill skriva nånting om det här.
Men vad jag än skulle skriva här så skulle det inte bli okej...



Det är väldigt väldigt många som läser min blogg nu för tiden,
den blir mindre och mindre och mindre "frispråkig"...

Har ni sett det här?

Man vill gråta lite.
Så himla fin reklam.

Love for all

Den kommer bli älskad och hatad.
Jag älskar den, Go Borg!

Vinterdepp

Jag är så trött på den här situationen. Jag är trött på att jag måste gå i skolan på den här ön även om jag älskar den. Jag är trött på att Tim är där och jag här. Jag är trött på att det inte finns några jobb. Jag är trött på att fundera på om jag och Tim någonsin igen kommer kunna vara tillsammans "på riktigt". Östersjön är som en stor evighet som bara ligger där emellan och förstör. Jag är trött på min vackra Östersjö. Jag är trött på att sakna. Jag är trött på att vara trött på allt det där.
Inget är någonsin enkelt.

Och allt, allt, allt kostar pengar.
Pengar som aldrig, aldrig, aldrig finns.

Men vi ska fixa det här. Acceptera eller förändra.

Sthlm here I come?




Bajs.

fantastiskt fredagkväll

Äntligen fredag, party party!

Eller nej, idag delades hemtentan ut. Så här sitter jag med 6 tentafrågor att svara på. Varit hyffsat duktig i alla fall så nu får det vara nog för idag. Sova tidigt och upp i morron igen. Jag vill bli klar fort så jag kan få lite julefrid någon gång!! Men får väl se hur det blir med den saken.

Idag muckade Tim! Äntligen! Duktiga Tim. Nu är han en riktig karl... som alltid kommer att ha någonting att prata om på jularna, midsommar, valborg, nyår, kalas.... ja anytime :P Världens bästaste militär!!

hjärtat


Jag vill att Han ska vara här nu!
Jag har saknat tillräckligt.




Lillördag

Idag är det rapport, träning och kyrkobesök på the to do list. Sen ska jag sova. Ikväll ska jag sova tidigt. Det tänker jag jämt men det händer sällan. Varför får man så himla mycket att göra bara för att klockan blir över 22?!


Jag är en bulle

Igår (eller ja förrgår nu) var det mys hemma hos mig med storbak av lussekatter och pepparkakor. Så himla fina blev dom! Jag har bra vänner som är grymma på att baka. Julstämning till tusen!

Rapport och hemtenta. Sen är det jul på riktigt!


Granar, hjärtan, oidentifierbart och ben, såklart.