Göööteborg!

Hade en asnice kort-vecka i GBG tillsammans med Tim. Spenderade en dag hemma hos hans farbror Åke med fru Anita. Supermysigt i deras villavillekulla-hus. Restrerande 2 ½ dag va vi hemma hos Astrid och David. Första dagen såg vi massa tuffa grejer på naturhistoriska museet och andra dagen gick vi på Liseberg med galet mycket regn, typ 40 mm på fyra timmar. Jag va så BLÖT! Köpte en ful regnponcho (läs regntält) med lisebergskaninen på, det hjälpte kanske litegrann. Vi letade men hittade ingenstans att köpa simglasögon så det var bara att tokblunda genom alla åkturer då regnet gjorde för ont i ögonen. Jag drog ner hela huvudet i ponchon tillslut. Regnet slutade vid 17 så då drog vi i oss fyra öl och åkte allt en gång till! Det var en sjukt bra dag. Jag fick en heliumballong av söt-Tim (efter en massa tjat) som fick följa med ut på puben sen. Folk ville köpa honom och inhalera min lille kanin, men det fick dom inte!! På fredagen skulle vi dra till värmland och hälsa på Elinor. Vi orkade till och med gå upp i tid, hämtade bilen samma tid som schemat för dagen sa. Punktering. Allt blev skitjobbigt. Då vi inte ville åka hem på reservhjulet som ser ut som ett cykeldäck med en maxhastighet på 80 km/h så blev det verkstad. Nästan 4 timmar försenade kom vi iaf iväg mot Västerås, Tim hann till jobbet och jag hann se Gangs of New York och somna tidigt i soffan.

Bra vecka.

Nu ska jag ner på stan och kika lite. ikväll är det avskedsfest för lille Hammar. Hon ska ut i världen nu igen, lilltjejen.

om å om å om å om å om å om igen

Vissa saker gör så ont att se.

Igen?

Det går inte att förstå, ingen förstår.


?



zero zero-eight's

Långt borta är nu Sthlmsveckans äckliga brats och envisa champagnemissbruk. Hos mig är nu istället Västerås och underbara Tim. Nu är det sommar. Jag har solat, badat, solat, fikat, shoppat, solat och haft det allmänt bra i några dagar nu. Idag blir det en promenad genom gamla stan, kanske en picnick nånstans passande och sen "en" öl ikväll.

Livet är gött!

På tisdag åker jag till Astrid i GBG och på fredag ska jag nog besöka Elinor i Svanskog! :)

Mohahaaahaa!

Det är officiellt. Jag är en bitter gnälltant. Ringde störningsjouren och krashade en grannes fest.

Rätt åt han.

Fri-dag

Sista dagen på grävningen nu. Sen är det semester. Får lite ångest när jag tänker på att jag ska vara ledig. Sånt är inte för mig längre... jag blir stressad av att inte vara stressad. Detta har 14 år i skola gjort med mig.

På tisdag ska jag träffa Tim. Jag tänker ge honom en kram och sen inte släppa förrän skolan börjar igen.


"Lägg jord på högen"
"Jord?"
"Ja?"
"Men då slocknar den ju!?"
"Neej, jord är natur, det brinner"

Förresten jag är faktiskt stressad. Medeltidsveckan snart, har massor att sy. Men det är ju bara skoj och känns inte jobbigt. Jag behöver jobbigtstressad för att känna mig normal. 24 augusti = Back to normal

Politikerveckan


"Hellre en SAAB på parkeringen, än en Maud i regeringen"

Så var alla Sveriges politiker åter samlade i Almedalen. Hittills har jag hunnit lyssna på Ohly och Sahlin. Sahlin var riktigt bra (jag brukar inte tycka det), hon hade många bra saker att säga och en del sköna avslut!! Hennes uttalanden om att de aldrig aldrig aldrig tänker samarbeta med SD oavsett vad fick mer applåder än någonting annat. Det var väldigt skönt! I det alltmer främlingsfientliga Sverige stod en stor stor skara människor som alla tänker sätta hårt emot. I ett hörn längst bak stod en liten skara finniga pojkar med egengjorda skyltar "Ge oss Sverige tillbaka", de tittade ner i marken. SD, ni har aldrig haft Sverige och kommer aldrig få det, det stod klart i Almedalen ikväll!!
Jag ska försöka hinna ner till Hägglund i morron och MP (vet inte vem som håller talet) på fredag, dock tveksamt om det går. Men Reinfelt, lördag morgon 11.00 bakis eller inte, är helt klart spikat i kalendern.