update.

pluggeliplugg.
Det är det enda som händer. Jag vet att jag inte skriver här men det är för att jag inte kan tjata om labbet och skolan hela tiden för det är trist att höra på. Men jag gör ju typ inget annat. Helt sjukt. Pluggar mig igenom hela dagarna för att sen drömma om det på natten. Buhää. Men det är kul, för mycket bara.

Senaste tiden i bilder:



Kinesisk tjej påstod att hon skrev mitt namn på min arm,
det kan eventuellt stå nåt annat.



Kremerat material har delats ut. Dom där flisorna ska identifieras (art och benslag),
KUL!
Där är även den nya enkronan som är ful.




Elinor räddade bilen Bernt som inte ville rulla mera.
Så nu kan vi gliiiida runt i staden.



En bild på vår käre lärare Petter som firar Halloween på kåren nån gång på 90-talet
dök mystiskt upp på tavlan i labbet.



Jag dammsög under sängen.



Vi har grillat massor massor.
Ännu mer blir det i morron!


=)

uppehåll

Dåligt med skrivande här.

Spenderat påsken hemma i gamla fina Västerås. Det blev inte så mycket vila och ledighet direkt, åkte mest runt för att äta påskmat och träffa folk och skippade det där med sömnen och slappandet. Men hade det hur bra som helst. Mätt och nöjd kom jag hem till Visby tisdag morgon i alla fall. Åkte direkt till skolan, sov lite på mitt bord och somnade sedan hemma i sängen för att sova bort större delen av eftermiddagen.

Tim har flyttat tillbaka till fastlandet och en fast anställning på ett lås- och larmföretag i Enköping. Så himla himla nice att han fått jobb men så himla himla o-nice att det var tvunget att bli såhär. Sämst faktiskt. Älskade Tim. Allt vi vill och hela tiden försöker är att vara tillsammans och så ska jag bo på den här sketna ön (förlåt) med noll jobb och hav överallt. Jag har en fruktansvärt konstig hatkärlek till det här stället. Och min lilla lilla säng känns helt plötsligt enorm.

Tenta på fredag! PM nästa vecka. Animalrapport om mindre än en månad. Hemtenta.... jag ska köpa domännamnet magsåravstress.se och flytta min blogg dit tror jag.


Update.

- Jag har haft tenta, det gick nog rätt bra.
- Jag har sovit i över 10 timmar i natt, det va skönt.
- Frida har fyllt år, min älskade vän och numera ständiga resenär. Jag hoppas att jag får träffa henne i helgen.
- Jag har räddat prinsessan i Super Mario Galaxy.

Idag ska typ hela bostadsområdet grilla utanför Fyran. Jag anar att det kommer att bli hur trevligt som helst. För igår kom våren på riktigt. Nu ska jag ta och gå ut med min kaffekopp och läsa en bok sittades mot väggen utan att ha en jacka på mig. Åh herregud va nice!