Hemma i Visby

Är tillbaka vid ringmjuren efter en långhelg hemma i Västerås. Va skönt att komma tillbaka till en stad där man kan alla hörn och känner hälften.
Det var en lång resa hem men vad gjorde det när jag tillslut va hemma hos Tim. Älskling, världes finaste pojkvän. Det var en alldeles för kort helg och jag vill träffa honom nu på en gång igen! Var inte kul att sätta sig på tåget mot Sthlm. En fin helg var det i alla fall och jag älskar honom så.
Träffade gamla tjejgänger också, men långt ifrån alla. Hann inte med. Jag bara flängde runt och försökt träffa så många som möjligt.

Igår var Ebba och Gudru här på Tacopaj och Tv. Hur trevligt som helst även om jag var grymt trött. Somnade igår kväll vid halv ett och rörde mig inte en meter innan tio. Nu är det bara disken kvar....
Jag är så förkyld och det vägrar släppa. Är trött hela tiden. Drygt!!

Föremålsstudier vid 13 och gästföreläsare till 20 ikväll. Heldag!

Hörs. PöZz

Hissa och Dissa

Idag efter skolan gick jag till biblioteket för att läsa igenom avhandlingen vi har seminarium om i morron. Och ja jag var hungrig och trött redan när jag kom dit.

Dagens Diss
Högljudda äckliga barn som skriker i biblioteket. Uppfostring tack... eller i alla fall ett Shhh från föräldrarna när de märker att hela högskolans alla elever blänger och snällt säger till deras små änglar. Men nej nej nej för då har vi barnens ännu äckligare mammor (det va inga pappor där idag) som skriker tillbaka nåt om typ mosade bananer och choklad i läshörnan och sen skrikläser en bok eftersom barnen springer runt så mycket att de har svårt att höra. Fram med offentlig avrättning vid entren på en gång!

Dagens Hiss
Till en liten kille som när hans mamma skriker nåt om att de ska gå till Astrid Lindgren hörnan lugnt och tyst säger "Ska du låta sådär så kan vi inte va här!" Han kommer bli en bra människa.

Nu ska jag fixa lite mat och läsa klart det jag inte pallade på bibblan!


Häj!

<----- Biblioteket    Almedalen--->

image2

Idag är jag bra

Dagen började med att jag skulle plugga innan jag hade grupparbete klockan 13. Det gjorde jag inte.... jag hostade upp mina lungor istället, stoppade tillbaka dom med tre koppar te och sen gick jag ner till skolan.
MEN sen kom jag hem till 16 och har sedan dess hunit med massor! Så därför är det en mer än väl godkänd måndag för min del. Staplat upp hela världshistoriens tid i tabellsystem och läst en massa. Jag har också ätit rostad lök, en av de stora fördelarna med att bo själv! Ingen behöver lida!

På torsdag åker jag hem till Västerås. För nu är det nog. Jag måste hem till Tim!!

Mer plugg. Jag är på G idag!!
Sen är det GOD channel vid läggdags! Me like.

På återseende.

image2

Rrrring rrrrrring

Nu har jag hemtelefon

0498 40 10 60
Call me or die!

En person har hittills ringt mig. Och då sov jag så jag blev himla glad. Jag hade haft telefonen inkopplad i Åtta timmar då telia ringer och säger: "Vi vill erbjuda dig ett bättre erbjudande på din fasta telefoni idag. Detta gör vi för att du är född på åttiotalet och vi har en speciell kampanj. Vad du än betalar idag så har vi ett bättre erbjudande åt dig!!" Ja men det lät ju schysst tyckte jag och talade om att jag ringer gratis. Det blev ett snabbt avslut på det samtalet.
Tack kära GotlandsResor (min hyresvärd) för att jag än så länge tycker att ni är bäst! De fixar gratis telefon och nu har jag har även fått 700 kanaler gratis genom comhem i två veckor. God channel äger. Och mina fyra iranska musikkanaler är inte så tokiga de heller. Och internet fungerar helt felfritt! Jag vill även passa på och tacka Radiotjänst som tycker att det är lagom med 2000 om året för tv-licens från en liten skruttig student. Tack. Jag hoppas ni bjuder på lunch hela vårterminen.

Mamma var här hela helgen. Mys pys och jätte trevligt!!!

Jaja men dåså allihopa då hörs vi i morron!

Pözz och God natt!

070921

Då är jag i Västerås. Ska flänga runt som en galning och träffa folk. Men mest Tim. Massor, så det räcker och blir över tills vi ses igen. Fast jag vet att det inte går.

Jag har en miljon plugg... men jag är så trött i huvet. Nu går jag och lägger mig fast klockan inte ens är 22 och så går jag upp halv sex istället (i min dröm lyckas jag med det) och pluggar. I morron är en ny dag.
Och i morron kommer min lilla Mamma hit. Jag ska tvinga henne att klia mig i håret hela helgen!! Kanske kan hon diska också... nu drömmer jag igen.

Nu ska jag ha mardrömmar om Mr. Burenhult min favorit lärare. Jag gillar honom... men inte avhandlingar på engelska på femhundra sidor som man måste läsa till fredagen den fjortonde klockan tio.

Godnatt



Hem hem

Nu har jag bokat hemresan till hem hem... eller mitt gammla hem. Eller där mina föräldrar bor och Tim bor... Till Västerås helt enkelt.

489 kronor tur och retur. Klart godkänt!!!

Ni måste ringa till de som jobbar på DestinationGotland, jag önskar att jag kände dem allihopa. Vågade jag skulle jag bjuda hem dem på fika! Trevligast i världen! Made my Day!

Hello

This is for you Craig.

Today i woke up... and then i gave up!
Woke up again... a bit late, so I ran like crazy to get to school and was there to early instead.
Had an interesting and short day (best combination) and then me and Gudrun went to ÖB (most fancy store in the world) an i bought a great looking doormat.

Now i have one million pages about the stone age to read so that is what im going to do.
And ofc i will have a fun break at 7 pm when im going to the laundry room but then im back to my books.

For the rest of the world that can be out in the sun today... i hope it starts to rain!

xx

Helo

Jag kom fram till att om man har bestämt sig för att vara en ryggsäckstönt så måste man ta det all the way. Så nu har jag en reflex på väskan också. En gul. Som ser ut som ett spöke. Jag började nästan gråta av skräckslagen förtjusning är jag såg resultatet!

Mamma kommer i helgen. Vi ska äta laxfiskpinnar och göra sånt man gör i Visby på hösten, blåsa bort!

För övrigt har jag en miljard ord kvar att läsa innan jag är klar med skolgrejen till fredag. Det ska jag göra nu.
Eller måste jag inte sortera i garderoben lite?
Städa ugnen..?
Jag är kass. Nu SKA jag plugga!

Sjuk är jag också. Lite. Tillräckligt för att alla ska tycka synd om mig! Så gört!

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=irule2 FniZz*

GRATTIS JOHANNA 20 ÅR !!

Hörs heeej


helgen i kort

Fredag: Inlämning av den första riktiga skoluppgiften. Capsning med faddrarna, pubtipsrunda med HuGo och sen kåren.

Lördag: Jobbigt att vakna. Joggingtur. Sittning med HuGo och jag blev etta. Fest på Rindi, kul som fan och sen försök till efterfest i halva stan.

Söndag: Ännu jobbigare. Nachostallrik på kåren och sen Historisk fäktning i tre timmar med klassen. Åh fy fan va jobbigt. Cykla halvt vilse på vägen hem. Affären stängd.

Måndag: Aj aj aj. Tydligen otroligt otränade fäktningsmuskler. Halvtaskig frukost för att vi hatar coop. Men eftersom jag måste hålla armen rakt ut om jag vill ha sändning till radion när jag sitter vid köksbordet är det bra att inte ha så mycket att hålla i.

Föreläsning fram till 16 och sen ikväll blir det nog våfflor kanske... OM affärerna har öppet längre än 16 här på ön? Man vet ju aldrig.

Aj min kropp.
Hörs

yes

Johanna och Frida skulle se mig nu... cyklandes på min fina cykel med Fridas hatobjekt nummer 1 på ryggen och Johannas hatobjekt på huvet. Ibland är det tur att ni bor långt bort brudar. Men saknar er så det är hemskt.

Men inte längre

Idag åkte Tim hem till Skälby och Västerås igen. Och det gjorde om möjligt ännu ondare när jag stod där själv och grät på terminalen efter att han hade gått ombord än när jag hoppade in i lastbilen hemma och åkte hit. Jag vill inte ha det såhär och jag hatar Visby just nu. Mitt egna val och det finns ingen annan att klandra mer än jag själv för det. Saknar honom så det gör ont och jag vet inte när vi kommer att ses igen... förhoppningsvis fortare än 18 dagar som det är nu men det är för långt och dyrt att åka fram och tillbaka varje dag.

Visby är annars helt okej mer än att man måste vara så himla full hela hela tiden. Och är man inte packad ägnar man dagen åt att vara bakis istället. Det är alkohol, bakis, föreläsning och en himla massa plugg i en ända härlig smet. Scouternas hundraårsjubileum just nu också men det är inte riktigt samma drag i dem som i Nollorna. I morron beställer jag min svarta overall/hängselbyxor som hör Gotark till. Kommer bli skit snyggt. Sitter även på biblioteket med en flaska vatten och datorn och sover. Sen ska jag och Gudrun fixa pannkakor och en jävla massa disk hemma hos henne.

Alkoholog linjen som jag tydligen går verkar bra i alla fall. Ju mer jag läser i mina skit tråkigt tjocka tunglästa böcker desto mer intressant tycker jag det är. Och det är inte gråa bokmalar som går här. Det är galna alkohologer!!

Det är en väldigt mixad känsla av att trivas otroligt bra bland en massa skit softa människor och ett program jag vill gå och att vilja åka hem nu på stört. Och Frida mi darling lycka till i morron,. Hoppas du inte trivs och flyttar till ringmjuren istället. Du kan läsa dataspejlsdesign?!!!!

SOVA
Å herre gud vad skönt det ska bli.

Carro