Zzzz

Sen måndag.
Idag har jag haft för lite pengar på stan för att kunna köpa någonting alls och druckit för mycket glögg och pluggat för lite. En vanlig måndag.

Många jag saknar idag. Familjen, vännerna... och ja.

Lyssnar på p4 västmanland... Karlavagnen det är guld!

Ska läsa nu... inga skolgrejer utan mitt nya beroende av John Ajvide Lindqvist - Hanteringen av odöda. Att rekomendera. Den är fortsättningen på Låt den rätta komma in. Gå och köp!

Minus

Idag är det minusgrader!!! -1 just nu.

"Tjejkväll" med Tacos och grejer ute på landet igår. Vi pratade för mycket om skräckfilm och spöken så några kunde väl inte sova sen. De obligatoriska "tjejskriket" ägde även rum då katten hoppade upp på rutan när vi var som mest uppskrämda av avhuggna huven på motorhuvar och taxichafförer som skållar ihjäl passagerarna med hett vatten. Haha ja, patetiska fegisar är vad vi är. Skit trevligt i alla fall!!

image4

Östcentrum igår. Det är vantar och mössa på idag!

Trött

I mitt huvud:

"Klockan är 9.44"
"Kommer jag hinna ner till skolan om jag ställer cykeln här och går alla backar istället"
"Nej klockan är ju 44... du får typ springa då om du ska ha kaffe också"
"Fast igår va ju klockan 45 när vi (jag gudrun och erik) gick förbi här och vi hann bra"
"ja... men det va ju kväll... nu är det morrontid den går fortare!"

Så tänkte jag.... jag är trött... vill sova några dagar.

image4

Jag säger inte att det var fastlänningar... men det var det!! Vem har gjort det? Det här är en krigshandling.....!!


båten har åkt

Ain't no sunshine when she's gone

hahaha

klockan är fan mycket

Frida är här och vi har dåligt inflytande på varandra... eller jävligt bra för jag har skrattat så jag har ont. Jag har skadat mig av garv. fy fan

Håkan (vem fan är det) är mer illa ute än killen som just nu springer runt i bara kalsonger på Volontär. Frida har krockat med kårhuset och Miguel's kompis har blod i hela ansiktet. MEN fan vilken trevlig kväll!!

Alkohologerna äger och Umeå's Frida också!!!

Hahahaha


God natt!!


Klar

Tentan avklarad och jag vet inte hur det gick riktigt. Inte varit världens bästa vecka för plugg men man kan inte skylla ifrån sig heller. Jag sög för att vara mig själv helt enkelt. Var i vilket fall som helst skönt att lämna in och gå därifrån.

Nu har jag vart ute med de tuffa killarna och spelat fotboll, jag är mos. Ska ta en dusch sen är det Effes ikväll.

I morron vid den här tiden är Frida här!!!!!!!

Good Morning

06.44
Mörkt
Ingen frukost har jag
Ensamt och kallt
Tenta
Kan inte
usch

Jag vill krypa ner under täcket igen

Tack mamma och pappa för bästa Västeråsvistelsen i 24 hela timmar.

Borta bra

men hemma bäst

Halvan

Här i Visby har vi buss nr 1/2 haha såg den här om dagen. Åker den bara halva vägen? Är halva priset? Eller var bara nån från bussfullmäktigstyrelsen (eller vilka som styr) på drygt humör?
Ska åka den någon dag i alla fall!!

Tim är här. Sover i min säng. Nu ska jag också sova, eller snart. Vårat sketna torkskåp i tvättstugan är mer som en liten sommarvind. Torka kläder tar tid. Klockan är över 22. Zzzz


Fina höstdag

Det är ganska kallt, men klarblå himmel och solsken. Jätte fint och man blir glad fast det är måndag. Två andra saker gör mig också glad och det är att jag trodde att jag började 10 men det gör jag inte för jag börjar klockan 13! Och så kommer Tim med båten idag 14.15. Ska bli mer är jätte mysigt att ha han här även om jag måste plugga väldigt mycket den här veckan.

Nu ska jag ta en skön promenad ner till skolan och sätta mig där och läsa Gräslund.

P&K

Att våga är att tappa fotfästet för en liten stund för att sen kanske få tillbaka det så mycket bättre, att inte våga är att riskera att tappa en bit av sig själv

Men AAHHH!!!

Bokade tvättstugan till söndag kväll för det blev så jävla bra. Rivit ur hela sängen, kastat alla handukar i tvättkorgen, sorterat tvätten och hängt upp tvättlinan. Bär 120 kilo tvätt ner till tvättstugan och det är då jag inser att det är ju faaaan inte den åttonde idag. Så nu sitter jag här med alla grejer i tvätten (planerat och bra) sorterat och klart men kommer få tvätta i morron. Måste tvätta. Kul för Tim som är här då. Skit, jag är sämst.

Helgen va bra i alla fall. Inte pluggat lika mycket som jag skulle kanske men det är ju fler dagar den här veckan. Läst igenom nästan allt en gång och nu ska jag läsa det i alla fall fyra gånger till OCH komma ihåg det.

Tack till:
- Grupp 2 som bara var två (istället för 10+)... vi ägde redovisningen ändå. Varför skrämde vi bort resten??!
- Birka för en schysst husfest.
- DestinationGotland som gav mig rabatt när jag beställde Tim's resa! <3
- Frida som åker ändå från norrland hit snart!!!!
- Tim som liftar med en lastbilschaffis hit i morron.

Nu ska jag inte tvätta.

Carro

1 oktober

Nu har det vart oktober i två timmar. Nu ÄR det höst, punkt slut. Löven ramlar ner och det regnar just nu. Välkommen mörka, blåsiga, allmänt dryga årstid. Men jag har fyra tesorter, duntäcke och studielitteratur så det är larvigt. Så det är lugnt. Hej höst.

I helgen var det film och kåren. Rätt lagom skoj. Har ätit grillad kyckling från coop och pizza från lilla lilla elefanten.. Så nu förstår ni vad jag äter resten av veckan. That's right, pasta med ost, pasta utan ost, pasta med ketchup... Men jag gillar pasta...!! Och det var värt det!

Jag och Gudrun sydde klart på våra overaller. Så nu är de klara att använda. Hon tycker att den är snygg. Jag tycker att den framhäver allt man inte vill få framhävt. Men jag bär den med stolthet. Den är i alla fall inte lila... ehrm..

På tal om lila. FRIDA KOMMER KANSKE TILL VISBY! 16 timmar med tåg och jag älskar henne! Viss ångest med hur man ska roa någon som kommer från värsta storstan med massa folk och massa kårer och vad vet jag till lilla lilla Visby. Alkohologerna - skärp er! Vi måste lösa det här. Vi får slå spadarna ihop.

Och ja jag hade ju 700 kanaler. Nu har jag fyra. Ettan, tvåan, fyran och Discovery Channel. Logiskt. ComHem... skärp er. Hade mitt första internet avbrott idag också. Varade i två minuter, jag dog. Och ingen ringer på min hemtelefon. Det tänker jag skylla på ComHem också!!

Hejdå