gnägg

Idag har jag och Linnéa varit ute i skogen och ridit. Hur kul som helst. Linnéa var ute och red med sin häst och min häst var mer ute och gick med mig. Men jag hade ridstövlar, hjälm och två toffsar... såg proffsig ut på håll. Och det var hur kul som helst. Rädd en bit, skräckslagen en bit och mest glad och lycklig en bit. Studdsade runt en timme typ, kan tänka mig att göra det igen.

Över nyår ska jag till Umeå!! I Umeå bor Frida och där ska jag också bo. Behöver jag nämna att det kommer bli skit kul?! Johanna bor också i Umeå, jag har en good feeling över den där resan!

fisken i vattnet

Jag trivs verkligen här i Visby. Tentan gjordes i torsdag, nu är jag pluggfri och har bara massor av roliga saker på schemat. På onsdag åker vi till Köpenhamn.
Här finns så himla många coola människor men som innerst inne är som jag är på insidan... en tönt.
Tentafesten var skoj, jag ägde i dart men sög på biljard. Igår åkte vi runt i två bilar på halva ön och kollade på fornlämningar och raukar. Jag var genomblöt och luktade kobajs när jag kom hem. Nästa gång ska vi ta med ficklampa alternativt åka tidigare. Somnade tidigt igår kväll. Zzzz.

Nu ska jag åka på kalas.


Nu gäller det

57 minuter till tentastart!

Info

Som svar på en fråga jag fick ang resor till Gotland kan jag meddela följande:
Om man åker fredagen den 24 från Västerås till Visby och sedan tillbaka igen på måndagen kostar det ca 780 kronor.
Så var det med det!

Och Fia jag saknar dig också! Om inte annat så är jag hemma igen till jul och i mellandagarna är det Party som fan!!! Ska bli jävligt kul och träffa alla igen och gå på Pluto. Pluto som man faktiskt saknar efter ett tag... men nu är det väl bara en massa småglin där?!

Tenta om mindre än 36 timmar. Skjut mig. Okej nej... kanske är lite väl drastiskt. Gud hjälp mig då?

Gonatt.


Han är min

Nu har de hämtat honom i Sthlm och han är min. Världens finaste såklart.


image5

lördag

Om man skulle återvinna Alla värmeljusbehållare i Sverige under ett år, ni vet de där i aluminium, då skulle det räcka till 18 000 cyklar!! Nu är det jag som skärper till mig med källsorteringen!

Tentaplugg idag. Sen är det öl ikväll... men bara lagom för det är tentaplugg i morron igen. Och dan efter det, och sen dagen efter det...

Pussåkram

Fusk

Ja okej... jag har hängt upp belysning på balkongen, jag har glögg i kylen och JA... jag och Linnéa köpte pepparkaksdeg idag. Men det var faktiskt extrapris.. man får... nej jag hatar mig själv. Jävla julfuskare är jag.

Till Fridas stora glädje, som hon har längtat, har jag även köpt en katt. Han heter Theo. Är ganska orange och skit trevlig. Inte ens lite ond vad jag vet... möjligt att han stryper mig på natten.

En vecka + en dag till tentan. Eller som en i min klass sa igår "VA??!!! Är det tenta nästa vecka???" Ja... det är det!

Deg och Glögg ligger på planeringen och sen plugg.

Hajj!

Mat

Idag har jag ätit citronkyckling och ris (gjorde själv!!!), otroligt gott - jag är så bra! Mätt och belåten sitter jag här med Burenhult i ena handen och min blogg i andra. Väntar på att tvättstugan ska bli klar.
När jag kom tillbaka från tvättstugan sist hade jag fått detta på min msn;


Bohm säger:
jag visste att din fromma sida skulle träda fram!

----->

PRISA HERREN! JESUS LEVER, HALELUJA!!

Det gjorde mig glad. Bohm representerar kristendomen och godheten för mig. Alltså är jag också lite bra just nu... även om kommentaren kanske egentligen gäller min döda-nunne-utstyrsel från Halloween så känns det bra att veta att Jesus lever. Man glömmer det lätt... iaf om man är jag och om man läser arkeologi hela dagarna.

Tvätt och Burenhult är planen för dagen. woho... jag lever ett spännande liv.


paranojja

Efter allt som stått i tidningarna och vart på nyheterna med plan som går sönder när de landar och störtar i bostadsområden och håller på så har jag blivit paranoid. Jag är helt övertygad; Jag kommer att få ett flygplan i huvet.

Ny vecka igen...

Håller med Ebba... vafan ska det bli ny vecka IGEN för? Uh! Orka...!

Halloween var skit kul. Jätte trevlig förfest och himla skojj på Rindi. Gud var med oss.

Det ända bra med den här nya veckan är att jag inte börjar förrän 13 den här måndagen. Det tackar vi för. Jag ska drömma om Frida när hon går upp i morron och ut i snö och kyla... då ska jag vända på mig och vira in mig lite extra i täcket. Mohaha!

Fråga: Hur många gånger kan Jamba göra reklam i en reklampaus på MTV?
Svar: Enmiljonsjuhundratusen gånger. Alltså hundra många gånger!!

Vem är Michellobban som tror att jag läser hans blogg?

Jag klarade tentan!

Nu är det helg -  i morron är vi lediga / egenpluggamassordag.
På lördag är det Halloween och jag kommer inte se klok ut. Men det ska bli skit kul!!

De bara regnar och regnar... men det gör inget för idag har jag och Linnéa köpt glögg och ostkaka. Coop hade extraerbjudande. Extraerbjudande på ostakaka och Herrbikinis faktiskt.

Igår kollade jag på inför MTV music awards... Säkert 90 % av alla tacktal innehöll att de tackade Gud eller Jesus. Fint. "Vår" gud är ju delad i tre, och alla bitar måste ju vara lika viktiga? När jag har blivit superkändis ska jag tacka Den heliga ande i mitt tal.

Nu har jag ätit upp en halv burk russin. Heliga ande vad bra gjort av mig.