Svenskar..


Så kom då snön tillslut. Skönt. Sverige är vitt och allt är som det ska vara. Jag har vart ute och hoppat i snön, gjort snö-änglar och naturligtvis åkt pulka.
Med snön kommer också alla dessa insändare. För snö betyder tydligen problem, i massor. Idag var en villaförening helt utom sig av bekymran för plogbilarna som gör vallar mot deras garageuppfarter så de måste Skotta. Ja ni ser rätt. Förstår att alla tänker "åh nej vad som helst men inte vallar... domedagen är nära, herregud bevara oss väl vi måste skotta"!! Plogbilen gör vallar hos mig också. Men nu bor ju jag i Sverige och vet att det blir snö ibland och då kan det vara så att staten inte hinner smälta snön i hela Sverige på en gång.
Det klassiska problemet är också alla dessa människor som först ska klaga "i morse när jag skulle åka till jobbet så var det snö överallt, dåligt plogat. Buhu det var halt med cykeln"!! Och så drar plogbilarna iväg i full fart och plogar hur fint som helst så att alla ska kunna åka till jobbet utan problem nästa morgon. Men nej... då är dom där igen alla dessa klagomonster. "Plogbilarna har kört runt hela natten, jag kunde inte sova. Buhuu". VAFAN! GE UPP! Vad vill alla dessa människor? Åk ett varv i världen. Ni behöver knappt åka utanför skandinavien för att förstå att det där inte är problem. Strömmen går i 15 minuter och folk hinner skriva 23 insändare och ringa 18 samltal till eon för att klaga. Har svenskarna för lite att göra? Är vi så otroligt rastlösa och har så pass mycket service att det enda vi kan göra är att leta fel att klaga på? Ja men gå ut och skotta i så fall!

Tack. C

Dagens fråga


Den får ju endå bli: Vart fan tar alla toffsar vägen? Köper massor  och dom försvinner? Trött på det här.

Skit dag


Jag hade tjänat pengar på att vara hemma idag. Jobbat sen klockan 12 idag och va hemma till kvart i 23. Och så går jag back!!! Eller först 3500 plus... men det kom jag på rätt snabbt hur det var... sen gick jag back nästan tusen spänn. Tack. Jag hade tjänat pengar på att vara hemma. Jag ska börja leva på bidrag och grejer för vet ni, den Borgerliga alliansen, Arbete lönar sig fan... INTE. Inte för puckohuven som jag.
Pengarna kommer säkert fram i morron när bossen ska räkna allas kassor. Men just nu är det surt. Får extra jobba halvt på livstid... den här veckan. För att inte behöva betala när månaden är slut. Skönt. Bra jobbat Carro.

För övrigt har det vart en händelselös helg. Jobbat och hängt med Tim. Mamma har inte vart hemma. Lagat massa god mat. Gjorde en kycklingwockgrej bla. Letade grönsaker till salladen. HIttade en gurka bakom grönsakslådan från 1723. Tyckte det luktade skumt i kylskåpet. Jag tog ut den i alla fall. Tur att det var plast runt för den flöt runt där inne och var mest vit. Jag struntade i salladen, tappade lixom lusten helt. Åt lite godis.

Johanna är i norrland och raggar pokemon killar nu... i alla fall vad jag har hört. You go girl.

Ska sova. Måste ju jobba i morron.

Peace out. C

Sorry

Känner mig sjukt dålig och dum som är så dålig på att blogga. Särskilt förlåt till Johanna som troligen är den enda som faktiskt hittat och läser den här bloggen. Ber om ursäkt.
För övrigt tycker jag att det här med bloggar gått nästan till överdrift. Kanske jag bara tycker eftersom jag är ännu kassare på att läsa andras bloggar än att uppdatera min egen. Jag läser inte en enda blogg! There you have it. Jag är sämst. Helt blogg-misslyckad. Eller jo konsumbloggen läser jag. Men den räknas nästan inte. Alla bloggar tydligen och läser man inte folks, ibland rätt kassa inlägg, så missar man saker. "Men jag skrev ju det i min blogg"! Ser det ut som jag bryr mig? Gör annat än läser om ditt liv på internet. Du kan ju ringa och prata på riktigt om du vill. Så kan du skriva med samtalet i din blogg sen.
Nej jag skriver inte om nån speciell persons blogg nu. Ta inte åt dig. För du har säkert en blogg jag egentligen skulle gilla om jag läste den. Skriv adressen i en kommentar så lovar jag att ta en titt.

På lördag drar Johanna till norrland och blir lärare. Eller ja om en massa år så är hon lärare. Hon är duktig hon. Jag kan inte ens blogga eller uppdatera min bilddagbok. Hon vann till och med över mig på bowlingen...! Ska ta tag i det här nu. Börja leta utbildning. Historia eller handel? De två stora "H-na". med frågetecken bakom.

DET LÖSER SIG!

God Natt.

Carol