JOBB!


Jag var på intervjun med Anne från Tiimari i torsdags och det gick jätte bra. Kändes bra när jag gick därifrån och hon lät positiv och allt. Köpte semlor och gick hem till mor och fikade.
Idag ringde hon igen och JAG FICK JOBBET! Ska på introduktion på måndag i Eskilstuna och sen blir jag anställd den 7 mars. Butiken öppnar den nionde. Vi får se om jag får ledigt en månad för att tågluffa nu då... men ja jag vet inte??! Förstår ju om det inte går såklart.
Jag är nu mera inte arbetslös! Jag har ett jobb. Jag har aldrig vart i arbetslösstatistiken i och för sig men nu tänker jag aldrig bli det heller! Lycka !!

Semeldagen idag. Så då får man till och med fira med onyttigheter.

Tack och adjö. C.G.

Intervju


Ann från Tiimari ringde tidigare idag. Ska på anställningsintervju 10.30 på torsdag. Fan va skönt men jag är nervös så jag vill dö. Nånstans på arbetsförmedlingen är det i alla fall. Någon som har bra tips på saker man kan säga om hon skulle fråga "vad är du dålig på"?! Jag menar vad är det okej att vara dålig på?! "Ja jag har skit dåligt morgon humör, jag försover mig jämt, kort stubin och jag kan fan inte hålla ordning" !!!
Idag har annars vart en trist dag. Drog ut och "sprang" i snöstomen. Halkade mest runt. Samma kille på cykel cyklade om mig tre gånger. Skum snubbe.
Ikväll händer ännu mindre. Frida skulle ringa men hon har nog fastnat i skidåkningen. Klandrar henne inte. Jag ska väl kanske också kolla... eller nä. Orkar inte ens bry mig, läser tidningen i morron.
Ja det var allt. Ville bara att ni skulle veta att jag i alla fall är kallad för intervju. Så bra är jag.

Alla hjärtans dag i morron <3

Adjö / C

Idag jobbar jag

Skulle vara på jobbet strax före 07.... vaknade halv. Första gången i hela mitt liv som jag försover mig så grovt. Fan! Nu kan jag inte lita på mig själv mer alltså. Mamma sa att nu gör jag väl inte om det och nej, det gör jag nog inte eftersom jag aldrig mer kommer våga sova.

Kom till jobbet fem i sju i alla fall. Fick skjuts. Jävla tur. Och nu är jag här. Saknar pappa såklart... men han har gått vidare och har en annan arbetsplats. Så nu måste jag lösa alla problem själv och vet inte vart jag ska koppla alla de människor som ska krångla som ringer. Pappa brukade få lösa alla pucko-samtal. Men det är kul att vara här. Nästan alla andra är ju kvar. Det här är ett helt perfekt jobb... förutom att det ska ringa så jävla mycket till min växel hela tiden. Trakasserier.
Igår läste jag i tidningen att ett par som ville gifta sig borgligt inte fick det. Anledning: de var döva och en tolk skulle störa vigselcermonin. Hon den ansvariga sa att bröllop är viktiga grejer och ett minne för livet. En tolk skulle störa helhetsintrycket. HALLÅ? Står hon för det där? Tycker hon att det var smart? Man blir fan rädd. Världen är befolkad av idioter. Så detta stackars döva par får nu antingen skita i att gifta sig eller gifta sig i kyrkan, för där är de välkommna med sin tolk. Näe jag börjar gråta.

Jag ska väl ägna mig åt arbete nu då. Måste hoppa runt lite så jag inte somnar. Det är drygt att försova sig, komma upp i hastighet tre tusen på 0,2 sec och sen sätta sig ner på en mjuk kontorsstol. Man somnar om. Vaknade kanske aldrig på riktigt.

Gomorron. C


Jag tar tillbaka det

...det som jag skrev igår. Idag är allt bra igen! Två jobb ringde och jag har massor inplanerat igen.
Pengar rullar in som det ska, det går bra nu! Ja förlåt... det passade så bra.
Det gjorde verkligen min dag. Yes, nu har jag råd med en ryggsäck snart. En fin, grön ofc.
Vin hemma hos Frida igår. Naturligtvis väldigt trevligt. Frågar nån så åt vi inte en hel chokladbollssmet. Gick till bussen i morse och ramlade naturligtvis omkull. Jag bjuder på det för det var en otroligt snygg och rolig vurpa. Faktiskt riktigt synd att ingen såg den. Hade jag haft den filmad i slow motion hade den lätt blivit veckans mest sedda på youtube.
Tvättstugedag idag. Kulörtvätt i maskinen för tillfället. Nu var det bara att vänta då.

Det här var Caroline, för jobb AB. Hörs.

Dålig igen

Nej nu har jag visst smitit från skrivandet igen. Jag har så otroligt lite att göra nu när jag varit helt totalt arbetslös i 1½ vecka att jag blivit helt passiv och mest sitter och stirrar ut i tomma intet, när det inte är VM i Åre på tv såklart. Såg för övrigt Anjas åk med Frida i telefon luren. Ingen hörde vad den andre sa för att vi hejade så vi blev hesa. Frida fick äta upp sina ord. Negativa bruden som trodde allt skulle gå åt helvete. Good job Anja! Du får bo kvar i Sverige för att du va så duktig!
Efter att i en månad velat dö och känt att jag mest vill ge upp livet för allt är tråkigt så har jag nu hittat tillbaka till mig själv. Jag vill plugga. Varför har jag trott att jag inte vill det? Umeå here I come... troligen. Frida och Johanna ska bo där i hundra år. Umeå blir väl aldrig sig likt igen om jag också tänker det. Eller så får jag jobb på ICA och stannar kvar här. Eller vafan... just nu gör jag vad som helst för pengar. (okej inte vad som helst...) Men jag vill verkligen bara ha nåt att göra. Jag kan gå om gymnasiet... faktiskt. Ge mig rutin och en livsuppgift. Saknar Bingon... varför är de så lite sjuka där? Jag får aldrig jobba. Sjukskriv er för i helvete!

Ikväll ska jag hem till Frida och dricka vin. Det är bara onsdag men är man arbetslös och känner sig deppad får man dricka vin när man vill eftersom man endå inte måste gå upp på morronen. Mjukisar AB. Men i morron har jag tvättstugan. Tack Gud för tvätt. Då har man något att göra.
Skickade in en arbetsansökan idag. Säger inte vart. Men jag kommer få det jobbet. I know it. annars kräks jag och börjar gråta. Här kan jag inte sitta mer.

Klagade på dryga svenskar i mitt förra inlägg. Jag kan inte sluta. I VLT för några dagar sen skriver en tant in och klagar på att toalettpappers-rullarna inte har samma storlek nu som för 30 år sen då hon köpte sin toapappershållare till badrummet. Tydligen har måttet minskat med 1 cm. VART är världen på väg. Ring toa-polisen. Pappret sitter löst i hållaren.... och barn dör av svält i afrika. Jag börjar gråta på er alla klagomonster. Skärp er.

(Är medveten om att jag klagat på att allt är tråkigt och grejer i detta inlägg... men jag är i alla fall medveten om att det troligen är mitt eget fel och att jag förtjänar det. Skulle för övrigt inte komma på tanken att skicka in det här till en tidining och seriöst begära ett svar från någon skyldig).

Peace and love. C.G.